CHP’li Kurnaz Kepez sokaklarını arşınlıyor

YEREL 04.06.2020 - 12:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

CHP’li Kurnaz Kepez sokaklarını arşınlıyor

Antalya’nın Kepez ilçesinde adeta çalmadık kapı bırakmayan CHP İlçe Başkanı Önder Kurnaz Kepez İlçesi'nde yaşayan esnaf ve vatandaşlara maske ve dezenfekte dağıtmaya devam ediyor.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez İlçe'sinde esnaf ve vatandaşlara maske ve dezenfekte dağıtmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden beri halkın içinde olan Başkan Kurnaz, esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kepez İlçe'sinde yaşayan esnaf ve vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Kurnaz, "Kepez İlçemizde bulunan esnaflarımıza maske ve dezenfekte dağıtmaya devam ediyoruz. Esnafımız ile de sohbet ederek onların sıkıntılarını ve bizden beklentilerini dinliyoruz. Esnafımız zor günlerden geçiyor. Esnafımız ve vatandaşımızı zor günlerinde yalnız bırakmayacağız. Kepez'de yaşayan halkımıza dokunmaya onların yanında olarak isteklerini dinlemeye ve sıkıntılarına elimizden geldiğince derman olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 
Antalya’nın Kepez ilçesinde adeta çalmadık kapı bırakmayan CHP İlçe Başkanı Önder Kurnaz Kepez İlçesi'nde yaşayan esnaf ve vatandaşlara maske ve dezenfekte dağıtmaya devam ediyor.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez İlçe'sinde esnaf ve vatandaşlara maske ve dezenfekte dağıtmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden beri halkın içinde olan Başkan Kurnaz, esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kepez İlçe'sinde yaşayan esnaf ve vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Kurnaz, "Kepez İlçemizde bulunan esnaflarımıza maske ve dezenfekte dağıtmaya devam ediyoruz. Esnafımız ile de sohbet ederek onların sıkıntılarını ve bizden beklentilerini dinliyoruz. Esnafımız zor günlerden geçiyor. Esnafımız ve vatandaşımızı zor günlerinde yalnız bırakmayacağız. Kepez'de yaşayan halkımıza dokunmaya onların yanında olarak isteklerini dinlemeye ve sıkıntılarına elimizden geldiğince derman olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.