‘CHP’yi bu inanç zirveye taşır’

SİYASET 01.01.2020 - 22:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘CHP’yi bu inanç zirveye taşır’

1999 seçimlerinde baraj altında kalan CHP’nin 2001’deki kuruluş yıldönümünde yapılan çelenk törenini paylaşan eski meclis üyesi Mehmet Tosun, “Partimizi işte bu inanç, bu dava aşkı, bu irade yeniden zirveye taşıyacaktır” diye yazdı.

haberimizvar.net-1999 seçimlerinde baraj altında kaldığı için meclise temsilci gönderemeyen, ama Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Bekir Kumbul’la kazanan CHP Antalya örgütünün partinin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül 2001’deki çelenk töreni yakın siyasi tarihe ışık tutacak cinsten. Dönemin il başkanı, bugünün Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la o günlerin merkez ilçe başkanı Durmuş Atıcı’nın Atatürk Anıtı’na birlikte çelek koyduğu törende, fotoğraf karesine giren isimler arasında, bir süre önce il başkan adaylığını açıklayan Nusret Bayar gibi parti emekçileri de yer alıyor.   ‘YENİ BİR BAŞLANGICIN ADIMLARI’   Bu tarihi fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan önceki dönem CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tosun, “Birileri hep ‘ben bu partiye yıllarımı verdim’ diye konuşur ya, bunu konuşurken yıllarını partiye vermiş diğer yol arkadaşlarını görmezden gelir, hatta bazen yol arkadaşının emeklerini hiçe sayar yok olarak kabul eder. Bakın size tarihi bir belge… Tarih 9 Eylül 2001... Yer Antalya Cumhuriyet meydanı. 1999 genel seçimlerinde barajın altında kalan partimiz, il başkanımız Ümit Uysal, merkez ilçe başkanımız Durmuş Atıcı başkanlarla ve parti emektarlarıyla yeni bir başlangıcın adımını atmak için kuruluş yıl dönümünde çelenk sunumunda” diye not düştü   ‘PARTİ EMEKÇİLERİNE SELAM OLSUN’   1999 yılında tarihinde ilk defa baraj altında kalan CHP’nin 2002 genel seçimlerinde Antalya’dan 8 milletvekili çıkarttığını hatırlatan Tosun, “İşte böylesi zor bir zamanda partimize sahip çıkan, mücadele etmekten asla vazgeçmeyen, CHP’nin bayrağını Antalya’da en yukarıya taşıyan parti emekçilerimize, partimizin bu günlere gelmesinde emeği olan tüm yoldaşlara selam olsun. Fotoğrafa dikkatlice bakın. Partimizin kuruluş yıldönümü anısına Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunumuna katılan, ömrünü Cumhuriyet Halk Partisi’ne adayan mücadele insanı, 35 yıllık parti emektarı Nusret Bayar da en ön safta yer almakta. Partimizi işte bu inanç, işte bu dava aşkı, bu irade Antalya’da yeniden zirveye taşıyacaktır” diye yazdı. 
1999 seçimlerinde baraj altında kalan CHP’nin 2001’deki kuruluş yıldönümünde yapılan çelenk törenini paylaşan eski meclis üyesi Mehmet Tosun, “Partimizi işte bu inanç, bu dava aşkı, bu irade yeniden zirveye taşıyacaktır” diye yazdı.

haberimizvar.net-1999 seçimlerinde baraj altında kaldığı için meclise temsilci gönderemeyen, ama Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni Bekir Kumbul’la kazanan CHP Antalya örgütünün partinin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül 2001’deki çelenk töreni yakın siyasi tarihe ışık tutacak cinsten. Dönemin il başkanı, bugünün Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la o günlerin merkez ilçe başkanı Durmuş Atıcı’nın Atatürk Anıtı’na birlikte çelek koyduğu törende, fotoğraf karesine giren isimler arasında, bir süre önce il başkan adaylığını açıklayan Nusret Bayar gibi parti emekçileri de yer alıyor.

 

‘YENİ BİR BAŞLANGICIN ADIMLARI’

 

Bu tarihi fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan önceki dönem CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tosun, “Birileri hep ‘ben bu partiye yıllarımı verdim’ diye konuşur ya, bunu konuşurken yıllarını partiye vermiş diğer yol arkadaşlarını görmezden gelir, hatta bazen yol arkadaşının emeklerini hiçe sayar yok olarak kabul eder. Bakın size tarihi bir belge… Tarih 9 Eylül 2001... Yer Antalya Cumhuriyet meydanı. 1999 genel seçimlerinde barajın altında kalan partimiz, il başkanımız Ümit Uysal, merkez ilçe başkanımız Durmuş Atıcı başkanlarla ve parti emektarlarıyla yeni bir başlangıcın adımını atmak için kuruluş yıl dönümünde çelenk sunumunda” diye not düştü

 

‘PARTİ EMEKÇİLERİNE SELAM OLSUN’

 

1999 yılında tarihinde ilk defa baraj altında kalan CHP’nin 2002 genel seçimlerinde Antalya’dan 8 milletvekili çıkarttığını hatırlatan Tosun, “İşte böylesi zor bir zamanda partimize sahip çıkan, mücadele etmekten asla vazgeçmeyen, CHP’nin bayrağını Antalya’da en yukarıya taşıyan parti emekçilerimize, partimizin bu günlere gelmesinde emeği olan tüm yoldaşlara selam olsun. Fotoğrafa dikkatlice bakın. Partimizin kuruluş yıldönümü anısına Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunumuna katılan, ömrünü Cumhuriyet Halk Partisi’ne adayan mücadele insanı, 35 yıllık parti emektarı Nusret Bayar da en ön safta yer almakta. Partimizi işte bu inanç, işte bu dava aşkı, bu irade Antalya’da yeniden zirveye taşıyacaktır” diye yazdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.