Cumhuriyet yazarından Muratpaşa paylaşımı

GÜNDEM 06.01.2020 - 21:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Cumhuriyet yazarından Muratpaşa paylaşımı

Cumhuriyet yazarı Işıl Özgentürk’ün belediyelere ‘yemek çadırı kurun’ çağrısı ses getirdi. Özgentürk de Muratpaşa Belediyesi’nin öğrencilere yönelik, “Her öğlen yemeğini ücretsiz yiyebilirsin” kampanyasını sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net- İstanbul Üniversitesi’nde yaşanan yemek krizi toplumsal bir harekete dönüştü. Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk’ün sosyal medyadan yaptığı, “Belediyeler üniversiteler önünde yemek çadırları kurmalılar. Anneler babalar oralarda gönüllü çalışmalılar. Ben gönüllüyüm” çağrısı karşılık buldu. Bu sese kulak veren Antalya’daki CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin Adalya Vakfı üzerinden başlattığı “Her öğlen yemeğini ücretsiz yiyebilirsin” kampanyası önemli bir karşılık gördü.   ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DAVET   Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Sevgili üniversite öğrencisi kardeşim; Muratpaşa’nın sofrasında her zaman yerin var” çağrısını sosyal medya üzerinden duyuran Işıl Özgentürk, benzer kampanyaları da paylaştı. Özgentürk’ün yaptığı paylaşımlar arasında her öğlen yemek dağıtan Garip Dede Cemevi, Bergama Cemevi, Dorock XL dikkat çekti. Özgentürk, üniversite öğrencilerine çağrı yapan Antalya’da Çiçek Ev Yemekleri, Bursa Nilüfer’de Niş Kafe Bursa ve İzmir Balçova’da Gül Çiftliği Şarküteri’yi de duyurdu.
Cumhuriyet yazarı Işıl Özgentürk’ün belediyelere ‘yemek çadırı kurun’ çağrısı ses getirdi. Özgentürk de Muratpaşa Belediyesi’nin öğrencilere yönelik, “Her öğlen yemeğini ücretsiz yiyebilirsin” kampanyasını sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net- İstanbul Üniversitesi’nde yaşanan yemek krizi toplumsal bir harekete dönüştü. Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk’ün sosyal medyadan yaptığı, “Belediyeler üniversiteler önünde yemek çadırları kurmalılar. Anneler babalar oralarda gönüllü çalışmalılar. Ben gönüllüyüm” çağrısı karşılık buldu. Bu sese kulak veren Antalya’daki CHP’li Muratpaşa Belediyesi’nin Adalya Vakfı üzerinden başlattığı “Her öğlen yemeğini ücretsiz yiyebilirsin” kampanyası önemli bir karşılık gördü.

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DAVET

 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Sevgili üniversite öğrencisi kardeşim; Muratpaşa’nın sofrasında her zaman yerin var” çağrısını sosyal medya üzerinden duyuran Işıl Özgentürk, benzer kampanyaları da paylaştı. Özgentürk’ün yaptığı paylaşımlar arasında her öğlen yemek dağıtan Garip Dede Cemevi, Bergama Cemevi, Dorock XL dikkat çekti. Özgentürk, üniversite öğrencilerine çağrı yapan Antalya’da Çiçek Ev Yemekleri, Bursa Nilüfer’de Niş Kafe Bursa ve İzmir Balçova’da Gül Çiftliği Şarküteri’yi de duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.