Davacı oldu

GÜNDEM 03.02.2020 - 17:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Davacı oldu

Konyaaltı Belediyesi Meclis eski Üyesi Orhan Budak ile Bülent Ataş, polise verdikleri ifadede yaşadıklarını anlattı, darp edenlerden davacı oldu.

 haberimizvar.net-1 Şubat gecesi CHP Konyaaltı İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile Konyaaltı Belediyesi Meclis eski Üyesi Orhan Budak arasındaki gerginlik kimliği belirsiz kişiler tarafından Budak ile Bülent Ataş’ın otomobiline levyelerle saldırmasıyla sonlanmıştı. Hastanede tedavisi süren Budak, Bülent Ataş ile birlikte bugün polise ifade verdi. BURNUNDAN AMELİYAT OLACAK ‘Şikayetçi olma’ baskısına rağmen Orhan Budak kendisine yapılan saldırıyla, Bülent Ataş ise otomobilini kullanılmaz hale getirenlerle ilgili davacı oldu. Önümüzdeki hafta burnundaki kırıktan sonra ameliyat olacağını söyleyen Orhan Budak, olay gecesi tüm yaşadıklarını polise anlattığını ifade etti. BASKILARA RAĞMEN Budak, şöyle konuştu: “Şikayetçi olma diyenlere rağmen ifademi verdim ve şikayetçi oldum. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’le ilgili ‘gereksiz başkan’ sözü ağzımdan çıktı. Semih Esen söylediğimi duymadı, yanındaki koruması ‘Başkanım size küfür etti’ diyerek tahrik etti. Semih Esen üzerime yürüyünce, ‘Sen belediye başkanısın, burada bana saldırman yakışmaz. Küfür etmedim, eleştirdim’ dememe rağmen gerginlik arttı ve olaylar arka arkaya yaşandı. Otoparka geçince tahminin 6 ya da 7 kişi ellerindeki levyelerle saldırdı. Biz ne zaman bu hale geldik? CHP’ye yakışmayan olaylar! Bana saldıranları tanımıyorum, güvenlik kameraları izlendi. Araç plakaları tespit edildi. Azmettiren, olaya karışan kim varsa herkes adalet önünde gerekli cevabı vermelidir. “   İLGİLİ HABERLER:        
Konyaaltı Belediyesi Meclis eski Üyesi Orhan Budak ile Bülent Ataş, polise verdikleri ifadede yaşadıklarını anlattı, darp edenlerden davacı oldu.

 haberimizvar.net-1 Şubat gecesi CHP Konyaaltı İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğinde Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile Konyaaltı Belediyesi Meclis eski Üyesi Orhan Budak arasındaki gerginlik kimliği belirsiz kişiler tarafından Budak ile Bülent Ataş’ın otomobiline levyelerle saldırmasıyla sonlanmıştı. Hastanede tedavisi süren Budak, Bülent Ataş ile birlikte bugün polise ifade verdi.

BURNUNDAN AMELİYAT OLACAK

‘Şikayetçi olma’ baskısına rağmen Orhan Budak kendisine yapılan saldırıyla, Bülent Ataş ise otomobilini kullanılmaz hale getirenlerle ilgili davacı oldu. Önümüzdeki hafta burnundaki kırıktan sonra ameliyat olacağını söyleyen Orhan Budak, olay gecesi tüm yaşadıklarını polise anlattığını ifade etti.

BASKILARA RAĞMEN

Budak, şöyle konuştu: “Şikayetçi olma diyenlere rağmen ifademi verdim ve şikayetçi oldum. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’le ilgili ‘gereksiz başkan’ sözü ağzımdan çıktı. Semih Esen söylediğimi duymadı, yanındaki koruması ‘Başkanım size küfür etti’ diyerek tahrik etti. Semih Esen üzerime yürüyünce, ‘Sen belediye başkanısın, burada bana saldırman yakışmaz. Küfür etmedim, eleştirdim’ dememe rağmen gerginlik arttı ve olaylar arka arkaya yaşandı. Otoparka geçince tahminin 6 ya da 7 kişi ellerindeki levyelerle saldırdı. Biz ne zaman bu hale geldik? CHP’ye yakışmayan olaylar! Bana saldıranları tanımıyorum, güvenlik kameraları izlendi. Araç plakaları tespit edildi. Azmettiren, olaya karışan kim varsa herkes adalet önünde gerekli cevabı vermelidir. “  


İLGİLİ HABERLER:

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.