Demir, Kılıçdaroğlu ile Ankara’da görüştü

GÜNDEM 28.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Demir, Kılıçdaroğlu ile Ankara’da görüştü

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir Covid-19 hastalığını atlatmasının ardından, Ankara da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü. Demir ‘Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştük. Genel Başkanımıza Serik hakkında projelerimizi sunduk. Ziraat odası seçimleriyle alakalı ve Antbirlik hakkında görüşlerimizi Genel Başkanımıza ilettik. Antalya ve Türkiye hakkındaki güncel olaylar hakkında karşılıklı fikir alış-verişinde bulunurken, Turizm ve Tarım Kenti olan Antalyamız ile ilgili konularını görüştük. Genel Başkanımızın görüşlerini ve önerilerini aldım. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Bizleri Ankara da en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkanımızın Özel Kalemi Sayın Şükran Kütükçü’ye teşekkür ederim’ dedi.
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir Covid-19 hastalığını atlatmasının ardından, Ankara da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü.

Demir ‘Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştük. Genel Başkanımıza Serik hakkında projelerimizi sunduk. Ziraat odası seçimleriyle alakalı ve Antbirlik hakkında görüşlerimizi Genel Başkanımıza ilettik. Antalya ve Türkiye hakkındaki güncel olaylar hakkında karşılıklı fikir alış-verişinde bulunurken, Turizm ve Tarım Kenti olan Antalyamız ile ilgili konularını görüştük. Genel Başkanımızın görüşlerini ve önerilerini aldım. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Bizleri Ankara da en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkanımızın Özel Kalemi Sayın Şükran Kütükçü’ye teşekkür ederim’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.