Denizdeki çöpleri topladılar

YAŞAM 21.02.2020 - 12:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Denizdeki çöpleri topladılar

Antalya'nın Kaş ilçesinde iki genç, kış ortasında denizde temizlik yaptı.

haberimizvar.net-Kaş'ta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ufuk Ali Sarıca ve Volkan Bozdağ, kış ortasında denize girip, su yüzeyindeki çöpleri topladı. Kaş'ın en güzel plajlarından biri olan Küçük Çakıl Plajı'nda deniz üstündeki çöpleri görünce denize girip temizlemeye karar verdiklerini söyleyen iki genç, poşetlere topladıkları çöpleri kıyıya çıkardıklarını anlattı.  Kaşlı olduklarını söyleyen gençlerden Ufuk Ali Sarıca, "Turizm Kaş'ın her şeyi. Bu deniz de Kaş turizminin en büyük değeri. Bu plaj Kaş'ın en güzel plajı. Biz de turizm okuyoruz. Yazları bu tesislerde çalışıyor, bu denizde yüzüyoruz. Kış da olsa zaman zaman denizde bu şekilde temizlik yapıyoruz" dedi.
Antalya'nın Kaş ilçesinde iki genç, kış ortasında denizde temizlik yaptı.

haberimizvar.net-Kaş'ta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ufuk Ali Sarıca ve Volkan Bozdağ, kış ortasında denize girip, su yüzeyindeki çöpleri topladı. Kaş'ın en güzel plajlarından biri olan Küçük Çakıl Plajı'nda deniz üstündeki çöpleri görünce denize girip temizlemeye karar verdiklerini söyleyen iki genç, poşetlere topladıkları çöpleri kıyıya çıkardıklarını anlattı.

 Kaşlı olduklarını söyleyen gençlerden Ufuk Ali Sarıca, "Turizm Kaş'ın her şeyi. Bu deniz de Kaş turizminin en büyük değeri. Bu plaj Kaş'ın en güzel plajı. Biz de turizm okuyoruz. Yazları bu tesislerde çalışıyor, bu denizde yüzüyoruz. Kış da olsa zaman zaman denizde bu şekilde temizlik yapıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.