'Dur' ihtarına uymadı, polise tosladı

ASAYİŞ 05.08.2019 - 10:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Dur' ihtarına uymadı, polise tosladı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, kimliği belirsiz sürücü, polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçtığı otomobiliyle kendisini yakalamaya çalışan motosikletli 'Yunus2 polisine çarptı. Devrilen motosikletteki polis, hafif yaralanırken, kaçan sürücü aranıyor

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Hasan Tuna Caddesi'nden Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi'ne geçişte meydana geldi. Polis, çevredekilerin ihbarı üzerine, sürücüsünün aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin peşine düştü. Motosikletli 'Yunus' polisi E.Ü., plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsünü cadde üzerinde durdurmak istedi. Kimliği belirlenemeyen sürücü, polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. 'Yunus' polisi de motosikletiyle otomobilin peşine düştü. OLAY YERİNDEN KAÇTI Bir süre kaçan sürücü, peşindeki polis memurunun motosikletine çarptı. Motosiklet devrilip, yaklaşık 15 metre sürüklenirken, üzerindeki polis memuru E.Ü. de yaralandı. Sürücü ise otomobiliyle hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği polis memuru E.Ü. ambulansla Kumluca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hafif yaralı olan E.Ü.'nün sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi. Polis, otomobiliyle kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.
Antalya'nın Kumluca ilçesinde, kimliği belirsiz sürücü, polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçtığı otomobiliyle kendisini yakalamaya çalışan motosikletli 'Yunus2 polisine çarptı. Devrilen motosikletteki polis, hafif yaralanırken, kaçan sürücü aranıyor

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Hasan Tuna Caddesi'nden Yeni Mahalle Mimar Sinan Caddesi'ne geçişte meydana geldi. Polis, çevredekilerin ihbarı üzerine, sürücüsünün aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin peşine düştü. Motosikletli 'Yunus' polisi E.Ü., plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsünü cadde üzerinde durdurmak istedi. Kimliği belirlenemeyen sürücü, polisin 'dur' ihtarına uymayıp, kaçmaya başladı. 'Yunus' polisi de motosikletiyle otomobilin peşine düştü.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Bir süre kaçan sürücü, peşindeki polis memurunun motosikletine çarptı. Motosiklet devrilip, yaklaşık 15 metre sürüklenirken, üzerindeki polis memuru E.Ü. de yaralandı. Sürücü ise otomobiliyle hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin müdahale ettiği polis memuru E.Ü. ambulansla Kumluca Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hafif yaralı olan E.Ü.'nün sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi. Polis, otomobiliyle kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.