Düşman çatlattılar!

SİYASET 16.01.2020 - 19:54, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Düşman çatlattılar!

CHP’de il kongresi öncesi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile bir araya gelen İl Başkanı Ahmet Kumbul’un samimi görüntüleri ve kahkahaları adeta düşman çatlattı.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kepez İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanlığı ziyaretinde, bugüne kadar partide görev almış herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Kumbul, “Bulunduğumuz konum gereği, her bir üyemizin yeri yadsınamaz. Önümüzdeki dönemde de bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacaktır. Çünkü yereldeki başarı, bizleri genele taşıyacak olan bu ivmedir. Yönetimdeki arkadaşlarımızın da bunu göz önüne alarak hareket edeceğinin farkındayım. Daha farklı bir Kepez için bu birliktelik sağlanmalıdır.” KAHKAHA ATTILAR Kumbul ile Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ın samimi görüntüleri ve birlikte sarmaş dolaş olup, kahkaha atması kongre öncesi ‘düşman çatlattılar’ yorumlarına neden oldu. Keyfi yerinde olduğu gözlenen İl Başkanı Kumbul; “Referandumda hayır çıkartmış olmamıza rağmen YSK kendi yasalarını yok saydı ve ülkemizin kaderini tek bir kişinin eline bıraktı. Bizler, daha güçlü bir parlamenter yapının inşası sürecinde hem yerelde hem de genelde var gücümüzle çalışacağız. YERELDEKİ BAŞARI Yereldeki başarımız doğru okunmalıdır. Farklı tabanlara sahip olan iki partinin birbirleri ile olan uyumunu gördük. İçerde kavga etmek yerine, tüm enerjimizi dışarıya aktarırsak neler yapabileceğimizi de gördük. Aslında bu yerel ittifaklar döneminin getirisidir. Fakat bu başarı, Cumhur İttifakı’nı rahatsız etmiş olmalı ki her taraftan saldırıya maruz kalıyoruz. Anayasal bütünlüğü sağlamamızdaki başarının mimarları olan Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e de teşekkür ederim.   Ayrıca, bu ittifak sadece iki parti için geçerli değildir. Demokrasi, eşitlik ve özgürlük isteyen herkesin, her siyasi partinin, her STK’nın ittifakımızda yeri vardır.” diye konuştu. YATAY ÖRGÜTLENME MODELİ İlçe ziyaretinde son olarak; “Önümüzdeki süreçte yatay örgütlenme modeli olarak “halk ile iç içe” olduğumuz bir dönem olacaktır” diye belirten Kumbul, “Kurulan yeni komisyonlar ve mahalle temsilcilikleri ile sürekli sahada olan, 19 ilçemizin tamamına hakim bir yapıda olacağız. Bu yeni yapının inşası ise Kepez gibi bir ilçemizde daha yetkin olacaktır. Sayın Başkanımızın da bu örgütlenme modelinin uygulanabilmesi için çaba göstereceğine inancım tamdır” dedi. 
CHP’de il kongresi öncesi Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz ile bir araya gelen İl Başkanı Ahmet Kumbul’un samimi görüntüleri ve kahkahaları adeta düşman çatlattı.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kepez İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanlığı ziyaretinde, bugüne kadar partide görev almış herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Başkanı Kumbul, “Bulunduğumuz konum gereği, her bir üyemizin yeri yadsınamaz. Önümüzdeki dönemde de bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olacaktır. Çünkü yereldeki başarı, bizleri genele taşıyacak olan bu ivmedir. Yönetimdeki arkadaşlarımızın da bunu göz önüne alarak hareket edeceğinin farkındayım. Daha farklı bir Kepez için bu birliktelik sağlanmalıdır.”

KAHKAHA ATTILAR

Kumbul ile Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ın samimi görüntüleri ve birlikte sarmaş dolaş olup, kahkaha atması kongre öncesi ‘düşman çatlattılar’ yorumlarına neden oldu. Keyfi yerinde olduğu gözlenen İl Başkanı Kumbul; “Referandumda hayır çıkartmış olmamıza rağmen YSK kendi yasalarını yok saydı ve ülkemizin kaderini tek bir kişinin eline bıraktı. Bizler, daha güçlü bir parlamenter yapının inşası sürecinde hem yerelde hem de genelde var gücümüzle çalışacağız.

YERELDEKİ BAŞARI

Yereldeki başarımız doğru okunmalıdır. Farklı tabanlara sahip olan iki partinin birbirleri ile olan uyumunu gördük. İçerde kavga etmek yerine, tüm enerjimizi dışarıya aktarırsak neler yapabileceğimizi de gördük. Aslında bu yerel ittifaklar döneminin getirisidir. Fakat bu başarı, Cumhur İttifakı’nı rahatsız etmiş olmalı ki her taraftan saldırıya maruz kalıyoruz. Anayasal bütünlüğü sağlamamızdaki başarının mimarları olan Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e de teşekkür ederim.

 

Ayrıca, bu ittifak sadece iki parti için geçerli değildir. Demokrasi, eşitlik ve özgürlük isteyen herkesin, her siyasi partinin, her STK’nın ittifakımızda yeri vardır.” diye konuştu.

YATAY ÖRGÜTLENME MODELİ

İlçe ziyaretinde son olarak; “Önümüzdeki süreçte yatay örgütlenme modeli olarak “halk ile iç içe” olduğumuz bir dönem olacaktır” diye belirten Kumbul, “Kurulan yeni komisyonlar ve mahalle temsilcilikleri ile sürekli sahada olan, 19 ilçemizin tamamına hakim bir yapıda olacağız. Bu yeni yapının inşası ise Kepez gibi bir ilçemizde daha yetkin olacaktır. Sayın Başkanımızın da bu örgütlenme modelinin uygulanabilmesi için çaba göstereceğine inancım tamdır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.