EMITT'te Kemer tanıtımı

YEREL 30.01.2020 - 16:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

EMITT'te Kemer tanıtımı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) açılışına katıldı.

haberimizvar.nertDünyanın en büyük 4 fuarı arasında yer alan EMITT, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel'in katılımıyla açıldı. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarda, Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Necati Topaloğlu da turizm destinasyonlarının başında yer alan Kemer'in tanıtımını yapmak için yer aldı. Fuarda kurulan Kemer standında bölgenin alternatif zenginliklerine dikkati çeken etkinlikler fuar katılımcıları ile buluşacak. Fuarda, Kemer'in alternatif zenginliğe vurgu yapılarak spor destinasyonu olma kimliğinin de ön plana çıkarılması hedefleniyor.   Fuarda, turizmin duayenleri ve sektörün temsilcileriyle de görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Topaloğlu, "Fuarda, Kemer'imizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer, bu yıl daha da ön planda olacak. Sektörün duayenleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Kemer bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra doğa sporları, dalış, yürüyüş, dağ koşusu, bisiklet, enduro, yamaç paraşütü, kaya ve dağ tırmanışı, off-road turları, kano ve su sporlarına farklı ve çekici bir doğada birçok alternatif sunması Kemer'in bir spor destinasyonu olduğunu gösteriyor. Spor, turizmin geleceğidir ve gelecek Kemer'dedir" diye konuştu. Fuar süresinde Kemer standında yapılacak çekilişle ilçede hafta sonu tatili hediyesi verilecek. Fuarda, 35 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye'den 40'a yakın destinasyon tanıtılıyor. 20 ülkeden 200'ün üzerinde davetli tur operatörünün katıldığı etkinliğe, bu yıl 60 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuar, 2 Şubat'ta sona erecek.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) açılışına katıldı.

haberimizvar.nertDünyanın en büyük 4 fuarı arasında yer alan EMITT, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel'in katılımıyla açıldı. Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren fuarda, Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Necati Topaloğlu da turizm destinasyonlarının başında yer alan Kemer'in tanıtımını yapmak için yer aldı. Fuarda kurulan Kemer standında bölgenin alternatif zenginliklerine dikkati çeken etkinlikler fuar katılımcıları ile buluşacak. Fuarda, Kemer'in alternatif zenginliğe vurgu yapılarak spor destinasyonu olma kimliğinin de ön plana çıkarılması hedefleniyor.

 

Fuarda, turizmin duayenleri ve sektörün temsilcileriyle de görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Topaloğlu, "Fuarda, Kemer'imizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer, bu yıl daha da ön planda olacak. Sektörün duayenleriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. Kemer bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra doğa sporları, dalış, yürüyüş, dağ koşusu, bisiklet, enduro, yamaç paraşütü, kaya ve dağ tırmanışı, off-road turları, kano ve su sporlarına farklı ve çekici bir doğada birçok alternatif sunması Kemer'in bir spor destinasyonu olduğunu gösteriyor. Spor, turizmin geleceğidir ve gelecek Kemer'dedir" diye konuştu.

Fuar süresinde Kemer standında yapılacak çekilişle ilçede hafta sonu tatili hediyesi verilecek.

Fuarda, 35 ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları ve Türkiye'den 40'a yakın destinasyon tanıtılıyor. 20 ülkeden 200'ün üzerinde davetli tur operatörünün katıldığı etkinliğe, bu yıl 60 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Fuar, 2 Şubat'ta sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.