Emeklinin gözü kulağı bu haberde

GÜNDEM 11.07.2020 - 15:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Emeklinin gözü kulağı bu haberde

Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin en çok merak ettiği sorular arasında bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusu yer alıyor. Peki bayramlar öncesi emeklilere verilen ikramiyeler bu yıl hangi tarihler arasında verilecek?

haberimizvar.net- Korona virüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı’nda Mayıs ayında verilecek olan ikramiyeler Nisan ayı başına çekilmişti. Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin en çok merak ettiği haber bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusu oldu. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman verilecek? İşte detaylar… Kurban Bayramı öncesinde yatırılması beklenen emeklilerin bayram ikramiyesi için henüz resmi bir açıklama yapılmazken Milli Gazete’de yer alan habere göre, emeklilerin Kurban Bayramı öncesinde yani 30 Temmuz'a kadar ikramiyelerini alması bekleniyor. Emekli ikramiyelerinin 27-30 Temmuz tarihleri arasında hesaplarda olması planlanıyor. EMEKLİLERE NE KADAR ÖDEME YAPILACAK? Emeklilere 1.000'er lira, dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak. Hem eşi hem anne veya babasından ölüm aylığı alan kişilerin ikramiyesi, 2 dosyadan hangisinde ölüm aylığı oranı daha yüksek ise o dosya baz alınarak ödenecek.  İŞ KAZASI VE MALÜLLER  Öte yandan İş kazası geçiren ve sürekli iş göremezlik geliri alanlara bayram ikramiyesini emekliler gibi tam olarak alacak.  
Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin en çok merak ettiği sorular arasında bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusu yer alıyor. Peki bayramlar öncesi emeklilere verilen ikramiyeler bu yıl hangi tarihler arasında verilecek?

haberimizvar.net- Korona virüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı’nda Mayıs ayında verilecek olan ikramiyeler Nisan ayı başına çekilmişti. Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin en çok merak ettiği haber bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? sorusu oldu. Peki Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman verilecek? İşte detaylar…

Kurban Bayramı öncesinde yatırılması beklenen emeklilerin bayram ikramiyesi için henüz resmi bir açıklama yapılmazken Milli Gazete’de yer alan habere göre, emeklilerin Kurban Bayramı öncesinde yani 30 Temmuz'a kadar ikramiyelerini alması bekleniyor. Emekli ikramiyelerinin 27-30 Temmuz tarihleri arasında hesaplarda olması planlanıyor.

EMEKLİLERE NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Emeklilere 1.000'er lira, dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak. Hem eşi hem anne veya babasından ölüm aylığı alan kişilerin ikramiyesi, 2 dosyadan hangisinde ölüm aylığı oranı daha yüksek ise o dosya baz alınarak ödenecek.

 İŞ KAZASI VE MALÜLLER 

Öte yandan İş kazası geçiren ve sürekli iş göremezlik geliri alanlara bayram ikramiyesini emekliler gibi tam olarak alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.