En renkli yılbaşı

YAŞAM 26.12.2019 - 16:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

En renkli yılbaşı

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, kıyafet balolarını aratmayan yeni yıl kutlamasında yapay kar yağışı altında 2020'ye 'Merhaba' dedi.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı'nın engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları yürüten Engelsiz Kafe'sinde, özel çocuklar aileleriyle birlikte erken yeni yıl kutlaması yaptı. Kıyafet balosunu andıran kutlamada özel çocukların bir kısmı kırmızı beyaz Noel Baba kıyafetleri giyerken, diğer çocuklar kutlamalara birbirinden sevimli hayvan kostümleri giyerek, prenses ve kovboy olarak katıldı.  Kutlamalarda engelli bireyler ve ailelerinin yanı sıra Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı, Adalya Vakfı Başkanvekili Bilal Köleoğlu, vakıf yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve belediye meclis üyeleri yer aldı. Engelsiz Kafe'nin özel çocukları ve aileleri yeni yıl pastasını hep birlikte kesip gönüllerince eğlendi. Engelsiz Kafe'de yeni yıl kutlaması bahçede yapay kar yağışı altında hep birlikte söylenen şarkılarla sona erdi.   
Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, kıyafet balolarını aratmayan yeni yıl kutlamasında yapay kar yağışı altında 2020'ye 'Merhaba' dedi.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı'nın engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları yürüten Engelsiz Kafe'sinde, özel çocuklar aileleriyle birlikte erken yeni yıl kutlaması yaptı. Kıyafet balosunu andıran kutlamada özel çocukların bir kısmı kırmızı beyaz Noel Baba kıyafetleri giyerken, diğer çocuklar kutlamalara birbirinden sevimli hayvan kostümleri giyerek, prenses ve kovboy olarak katıldı. 

Kutlamalarda engelli bireyler ve ailelerinin yanı sıra Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı, Adalya Vakfı Başkanvekili Bilal Köleoğlu, vakıf yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve belediye meclis üyeleri yer aldı.

Engelsiz Kafe'nin özel çocukları ve aileleri yeni yıl pastasını hep birlikte kesip gönüllerince eğlendi. Engelsiz Kafe'de yeni yıl kutlaması bahçede yapay kar yağışı altında hep birlikte söylenen şarkılarla sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.