Enerji Bakanı Dönmez’i göreve davet etti..!

GÜNDEM 24.03.2020 - 19:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Enerji Bakanı Dönmez’i göreve davet etti..!

Kaş ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerini soran CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i göreve davet etti.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, şunları kaydetti:  “Ülkemizde korona virüse dair alınan önlemler her geçen gün artarken, kepenk kapatan esnaf, üretim yapamayan çiftçi, ek iş yaparak geçinmeye çalışan emekli bu zor sürece karşı direnmeye devam etmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm yetkililer halkın evinde kalması yönünde demeçler verdi.  Yurttaşımızın faturalarında indirim yapılmasını bırakın, bir de elektrik faturasını ödeyemeyen yurttaşların elektriğinin kesilmesini, en temel ihtiyaçlarını karşılayamayanlara karşı 'görmedim, duymadım, bilmiyorum' tarzındaki yaklaşımı doğru bulmadığımı tüm kamuoyuna iletmek isterim. GÖREVE DAVET ETTİ Antalya Kaş ilçemizden bu konuya dair telefonlar almaktayız. Kaş ilçemizin en büyük geliri turizm ve tarımdır. Korona virüs salgınından dolayı otellerimiz kapalı, bununla birlikte esnafımız ve turizm işçimiz çalışamamaktadır. Serasının elektriği kesik olan çiftçi çaresizdir. Belediyelerimiz su faturalarını ödeyemeyen yurttaşlarımıza yardımcı olurken, elektrik faturalarına dair neden hiçbir çalışma yapılmamaktadır? Evini ısıtamayan, suyunu ısıtıp temizlenemeyen yurttaşlarımızın hasta olmasından kim sorumlu olacaktır? AKP iktidarının bu soruna müdahale edip başta Kaş ilçemiz olmak üzere tüm ülkemizdeki yurttaşlarımızın elektrik kesintilerini iptal edip, fatura ödemelerine yardımcı olmasını temenni ediyorum. Kendi OHAL’ini yaratmak elektriğini kesmek değildir! Enerji Bakanı  Fatih Dönmez göreve davet ediyorum. “  
Kaş ilçesinde yaşanan elektrik kesintilerini soran CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i göreve davet etti.

haberimizvar.net-CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, şunları kaydetti:  “Ülkemizde korona virüse dair alınan önlemler her geçen gün artarken, kepenk kapatan esnaf, üretim yapamayan çiftçi, ek iş yaparak geçinmeye çalışan emekli bu zor sürece karşı direnmeye devam etmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm yetkililer halkın evinde kalması yönünde demeçler verdi.  Yurttaşımızın faturalarında indirim yapılmasını bırakın, bir de elektrik faturasını ödeyemeyen yurttaşların elektriğinin kesilmesini, en temel ihtiyaçlarını karşılayamayanlara karşı 'görmedim, duymadım, bilmiyorum' tarzındaki yaklaşımı doğru bulmadığımı tüm kamuoyuna iletmek isterim.

GÖREVE DAVET ETTİ

Antalya Kaş ilçemizden bu konuya dair telefonlar almaktayız. Kaş ilçemizin en büyük geliri turizm ve tarımdır. Korona virüs salgınından dolayı otellerimiz kapalı, bununla birlikte esnafımız ve turizm işçimiz çalışamamaktadır. Serasının elektriği kesik olan çiftçi çaresizdir. Belediyelerimiz su faturalarını ödeyemeyen yurttaşlarımıza yardımcı olurken, elektrik faturalarına dair neden hiçbir çalışma yapılmamaktadır? Evini ısıtamayan, suyunu ısıtıp temizlenemeyen yurttaşlarımızın hasta olmasından kim sorumlu olacaktır? AKP iktidarının bu soruna müdahale edip başta Kaş ilçemiz olmak üzere tüm ülkemizdeki yurttaşlarımızın elektrik kesintilerini iptal edip, fatura ödemelerine yardımcı olmasını temenni ediyorum. Kendi OHAL’ini yaratmak elektriğini kesmek değildir! Enerji Bakanı  Fatih Dönmez göreve davet ediyorum. “  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.