Eşref Ural’a tepkiler genel merkeze taşındı

SİYASET 01.07.2020 - 12:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Eşref Ural’a tepkiler genel merkeze taşındı

Kepez Belediyesi eski AKP’li Meclis Üyesi Eşref Ural’ın CHP’ye geçmesine yönelik parti tabanında yoğunlaşan tepkiler CHP Genel Merkezi’ne taşındı.

haberimizvar.net- CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Genel başkan Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarına, sözkonusu transferin parti hiyerarşisine aykırı şekilde gerçekleştiğini ve eski bir CHP’li olan Ural’ın 2014’te partiden istifa ederken parti aleyhinde ağır ithamlarda bulunduğunu aktardı. Bayar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Bülent Kuşoğlu ile görüştüklerini belirterek şunları söyledi:   DEĞERLENDİRME YAPILACAK “Kentimiz ve örgütümüz adına son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Genel Başkanımızla; kurultay sürecini, belediyelerimizin pandemi sürecindeki çalışmalarını, örgütün beklenti ve taleplerini konuştuk. Gündemde olan eski AKP’li Kepez Belediye Meclis üyesi Eşref Ural'ın, parti geleneği ve hiyerarşisi yok sayılarak üye yapılmaya çalışılması da masada konuşulan konular arasındaydı. Partimizden istifa ederken ağza alınmayacak ithamlarda bulunan, tekrar partimize dönme çabaları kamuoyunda ve örgüt tabanında büyük tepki uyandıran Eşref Ural ile ilgili örgütümüzün ve partililerimizin görüşlerini ve düşüncelerini Genel Başkanımıza aktardık. Genel Başkanımız gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”  
Kepez Belediyesi eski AKP’li Meclis Üyesi Eşref Ural’ın CHP’ye geçmesine yönelik parti tabanında yoğunlaşan tepkiler CHP Genel Merkezi’ne taşındı.

haberimizvar.net- CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Genel başkan Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcılarına, sözkonusu transferin parti hiyerarşisine aykırı şekilde gerçekleştiğini ve eski bir CHP’li olan Ural’ın 2014’te partiden istifa ederken parti aleyhinde ağır ithamlarda bulunduğunu aktardı. Bayar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Bülent Kuşoğlu ile görüştüklerini belirterek şunları söyledi:

 

DEĞERLENDİRME YAPILACAK

“Kentimiz ve örgütümüz adına son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Genel Başkanımızla; kurultay sürecini, belediyelerimizin pandemi sürecindeki çalışmalarını, örgütün beklenti ve taleplerini konuştuk. Gündemde olan eski AKP’li Kepez Belediye Meclis üyesi Eşref Ural'ın, parti geleneği ve hiyerarşisi yok sayılarak üye yapılmaya çalışılması da masada konuşulan konular arasındaydı. Partimizden istifa ederken ağza alınmayacak ithamlarda bulunan, tekrar partimize dönme çabaları kamuoyunda ve örgüt tabanında büyük tepki uyandıran Eşref Ural ile ilgili örgütümüzün ve partililerimizin görüşlerini ve düşüncelerini Genel Başkanımıza aktardık. Genel Başkanımız gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.