Eti ‘Halk Et'ten yiyoruz

YEREL 16.01.2020 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Eti ‘Halk Et'ten yiyoruz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve ilki Kepez'de açılan Halk Et satış mağazasında, bir ayda 14 ton et ve et ürününün satışı gerçekleşti.

haberimizvar.net-Başkan Muhittin Böcek'in halka uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunmak amacıyla hayata geçirdiği Halk Et Projesi yoğun ilgi görüyor. İlk Şubesi 11 Aralık 2019 tarihinde Kepez İlçesi Zafer Mahallesi'nde açılan Halk Et Satış Mağazası, vatandaşların akınına uğruyor. Kepez'deki satış mağazasında son derece modern ve sağlıklı koşullarda et ve et ürünlerinin satışı gerçekleştiriliyor. REKOR SATIŞ İçerisinde veteriner ve gıda mühendisinin de bulunduğu 5 kişilik komisyon tarafından Antalyalı üreticilerden alınan hayvanlar uzman veterinerler kontrolünde kesilip, işlenerek tüketiciye sunuluyor. Pazar hariç haftanın 6 günü 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Kepez Halk Et Satış Mağazası, bir aylık sürede 6 bin 500 kişi tarafından ziyaret edilirken, 14 bin ton et ve et ürününün satışı gerçekleşti. TÜM İLÇELERE SATIŞ MAĞAZASI Antalyalıları ucuz ve sağlıklı etle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Böcek, Halk Et'in ikinci mağazasını Manavgat Bahçelievler'de açacaklarını söyledi. Başkan Böcek, “Kepez'de açtığımız satış mağazalarımıza söz verdiğimiz gibi yenilerini ekliyoruz. Kıymayı ve eti hem piyasa fiyatının altında hem de sağlıklı ve güvenli şekilde halkımızla buluşturuyoruz. Manavgat'ın ardından diğer ilçelerimizde de açacağımız satış mağazalarımız için yer arayışları ve çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve ilki Kepez'de açılan Halk Et satış mağazasında, bir ayda 14 ton et ve et ürününün satışı gerçekleşti.

haberimizvar.net-Başkan Muhittin Böcek'in halka uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunmak amacıyla hayata geçirdiği Halk Et Projesi yoğun ilgi görüyor. İlk Şubesi 11 Aralık 2019 tarihinde Kepez İlçesi Zafer Mahallesi'nde açılan Halk Et Satış Mağazası, vatandaşların akınına uğruyor. Kepez'deki satış mağazasında son derece modern ve sağlıklı koşullarda et ve et ürünlerinin satışı gerçekleştiriliyor.

REKOR SATIŞ

İçerisinde veteriner ve gıda mühendisinin de bulunduğu 5 kişilik komisyon tarafından Antalyalı üreticilerden alınan hayvanlar uzman veterinerler kontrolünde kesilip, işlenerek tüketiciye sunuluyor. Pazar hariç haftanın 6 günü 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Kepez Halk Et Satış Mağazası, bir aylık sürede 6 bin 500 kişi tarafından ziyaret edilirken, 14 bin ton et ve et ürününün satışı gerçekleşti.

TÜM İLÇELERE SATIŞ MAĞAZASI

Antalyalıları ucuz ve sağlıklı etle buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Böcek, Halk Et'in ikinci mağazasını Manavgat Bahçelievler'de açacaklarını söyledi. Başkan Böcek, “Kepez'de açtığımız satış mağazalarımıza söz verdiğimiz gibi yenilerini ekliyoruz. Kıymayı ve eti hem piyasa fiyatının altında hem de sağlıklı ve güvenli şekilde halkımızla buluşturuyoruz. Manavgat'ın ardından diğer ilçelerimizde de açacağımız satış mağazalarımız için yer arayışları ve çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.