Fenerbahçe’de korona çıktı

YAŞAM 21.03.2020 - 18:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Fenerbahçe’de korona çıktı

Fenerbahçe Beko basketbol takımının bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında korona virüs belirtilerine rastlandı. Sarı-lacivertli kulüp haberi resmi internet sitesinde doğruladı.

HABERİMİZ VAR – Fenerbahçe Beko basketbol takımının bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlandı. Sarı Lacivertli kulüp konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır. Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir. Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır” denildi. SON MAÇLARINI KİMLE OYNADI? Fenerbahçe ligde en son Beşiktaş ve Tofaş ile karşılaşmıştı. Sarı lacivertli ekip, EuroLeague’de ise son 1 ay içinde Valencia, Kızılyıldız ve Khimki takımları ile maç yapmıştı. (Haber Merkezi)
Fenerbahçe Beko basketbol takımının bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında korona virüs belirtilerine rastlandı. Sarı-lacivertli kulüp haberi resmi internet sitesinde doğruladı.

HABERİMİZ VAR – Fenerbahçe Beko basketbol takımının bazı oyuncuları ve idari kadro çalışanlarında yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlandı. Sarı Lacivertli kulüp konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Corona virüs (Covid-19) belirtilerine rastlanmıştır. Belirtilerin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir. Hastane taramaları sonrasında detaylı bilgilendirme kamuoyuna duyurulacaktır” denildi.

SON MAÇLARINI KİMLE OYNADI?

Fenerbahçe ligde en son Beşiktaş ve Tofaş ile karşılaşmıştı. Sarı lacivertli ekip, EuroLeague’de ise son 1 ay içinde Valencia, Kızılyıldız ve Khimki takımları ile maç yapmıştı. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.