Finike'de 1280 kişiye biner TL verilecek

YEREL 03.04.2020 - 17:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Finike'de 1280 kişiye biner TL verilecek

Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 1280 kişiye biner lira ödeme yapılacağını söyledi.

haberimizvar.net-Kaymakam Baysal, vatandaşlara yapılacak ödemelerin PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk kuvvetleri vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılacağını söyledi. Belediye, kurumlar, kolluk kuvvetleri ve sağlık görevlileri ile işbirliği halinde koronavirüse yönelik de titiz bir çalışma yürütüldüğünü söyleyen Kaymakam Baysal, hep birlikte mücadele vermenin önemli olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Baysal, Finikeli vatandaşların 'Evde Kal' çağrısına ve kurallara da genel itibarıyla uyum gösterdiklerini söyledi. Bu sürecin daha iyi yönetilmesi için vatandaşların önleyici tedbirlere karşı duyarlı olması, fiziksel mesafe ve hijyen kuralarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Baysal, salgını kısa sürede kontrol altına almak için üst seviyede tutulan tedbirlere riayet etmenin hem kendi sağlıkları, hem de görevlilere destek olma açısından önemli olduğunu kaydetti. 
Finike Kaymakamı Ergün Baysal, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 1280 kişiye biner lira ödeme yapılacağını söyledi.

haberimizvar.net-Kaymakam Baysal, vatandaşlara yapılacak ödemelerin PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk kuvvetleri vasıtasıyla kendi ikametlerinde yapılacağını söyledi. Belediye, kurumlar, kolluk kuvvetleri ve sağlık görevlileri ile işbirliği halinde koronavirüse yönelik de titiz bir çalışma yürütüldüğünü söyleyen Kaymakam Baysal, hep birlikte mücadele vermenin önemli olduğuna dikkat çekti. Kaymakam Baysal, Finikeli vatandaşların 'Evde Kal' çağrısına ve kurallara da genel itibarıyla uyum gösterdiklerini söyledi.


Bu sürecin daha iyi yönetilmesi için vatandaşların önleyici tedbirlere karşı duyarlı olması, fiziksel mesafe ve hijyen kuralarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Baysal, salgını kısa sürede kontrol altına almak için üst seviyede tutulan tedbirlere riayet etmenin hem kendi sağlıkları, hem de görevlilere destek olma açısından önemli olduğunu kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.