Finike'de 'Atatürk Kır Koşusu' yapıldı

YEREL 27.12.2019 - 16:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finike'de 'Atatürk Kır Koşusu' yapıldı

Finike Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 'Atatürk Kır Koşusu' gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu Lisesi arkasında organize edilen 'Atatürk Kır Koşusu, 8 kategoride gerçekleştirildi. Yarışmalara ayrıca özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 14 öğrenci katılarak kısa mesafe koşu yaptı. Atatürk Kır Koşusu'nda, Küçük Kızlar ferdi yarışlarda Selen Öndoğan, Küçük Erkekler Arif Coşan, Yıldız Kızlarda Kumsal Aleyna Çağlayan,  Yıldız Erkeklerde Mehmet Küçük, Genç Kızlarda Şeyma Türkyön, Genç Erkeklerde Harun Yılmaz birinci oldu.   Aynı kategorilerde yapılan takım yarışmalarında ise Küçük Kızlarda Hasyurt Ortaokulu, Küçük Erkekler de Hasyurt Ortaokulu, Yıldız Kızlar da Arif Ortaokulu, Yıldız Erkekler Hasyurt Ortaokulu, Genç Kızlarda Eroğlu İmam Hatip Lisesi, Genç Erkekler de Finike Anadolu Lisesi birinci oldu.   Yarışmaların tamamlanmasının ardından Anadolu Lisesi bahçesinde ödül töreni yapıldı. Törene; Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Cihan Ali Özbek, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.   Ödül töreninde, hem ferdi hem de takım olarak kır koşusunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi. Ödül töreninde ayrıca yarışı birinci tamamlayan Serhat Elüstü ile özel eğitim öğrencilerinin hepsine madalya verildi.  
Finike Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 'Atatürk Kır Koşusu' gerçekleştirildi.

haberimizvar.net-Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anadolu Lisesi arkasında organize edilen 'Atatürk Kır Koşusu, 8 kategoride gerçekleştirildi. Yarışmalara ayrıca özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 14 öğrenci katılarak kısa mesafe koşu yaptı. Atatürk Kır Koşusu'nda, Küçük Kızlar ferdi yarışlarda Selen Öndoğan, Küçük Erkekler Arif Coşan, Yıldız Kızlarda Kumsal Aleyna Çağlayan,  Yıldız Erkeklerde Mehmet Küçük, Genç Kızlarda Şeyma Türkyön, Genç Erkeklerde Harun Yılmaz birinci oldu.

 

Aynı kategorilerde yapılan takım yarışmalarında ise Küçük Kızlarda Hasyurt Ortaokulu, Küçük Erkekler de Hasyurt Ortaokulu, Yıldız Kızlar da Arif Ortaokulu, Yıldız Erkekler Hasyurt Ortaokulu, Genç Kızlarda Eroğlu İmam Hatip Lisesi, Genç Erkekler de Finike Anadolu Lisesi birinci oldu.

 

Yarışmaların tamamlanmasının ardından Anadolu Lisesi bahçesinde ödül töreni yapıldı. Törene; Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Cihan Ali Özbek, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

 

Ödül töreninde, hem ferdi hem de takım olarak kır koşusunda dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi. Ödül töreninde ayrıca yarışı birinci tamamlayan Serhat Elüstü ile özel eğitim öğrencilerinin hepsine madalya verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.