Finike’de esnafa temizlik teşekkürü

YEREL 02.04.2020 - 20:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Finike’de esnafa temizlik teşekkürü

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi tarafından korona virüsüne karşı farkındalık oluşturmak adına başlatılan kampanyaya ilçe esnafı büyük ilgi gösterdi.

haberimizvar.net-Başkan Geyikçi’nin çağrısı üzerine Finike’de esnaflar saat 12.00 ila 13.00 saatleri arasında dükkanlarını tepeden tırnağa temizledi. Ülkemizin yanı sıra dünyada hayatı felç eden öldürücü virüse karşı temizliği önemine değinmek için aynı saatte işyerlerini temizleyen esnaflar, ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı. ZOR SÜREÇ Finike ilçe genelinde ticari faaliyetlerini sürdüren ve kampanya çerçevesinde işyerlerini korona virüsüne karşı farkındalık oluşturmak adına temizleyen esnafa teşekkür eden Başkan Geyikçi, “Esnafımız çağrımıza yanıt verdi ve örnek bir kampanyaya katılım sağladı. Kendileri duyarlı davranışlarından dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Zor bir süreçten geçiyoruz. Kötü günler geride kalana kadar hem kurallara uyalım hem de örnek davranışlarımızı sürdürelim” dedi. YAYILMASIN DİYE Korona virüsüne karşı her ilçe sakininin uzmanların aktardığı hususlara harfiyen uymasını isteyen Başkan Geyikçi, “Sosyal mesafeye dikkat edelim, temas etmeyelim ve kişisel hijyenimizi hep üst seviyede tutalım. Hastalığın bu kuralların ihlali sonucu yayıldığını aklımızdan çıkarmayalım. İlçe esnafımıza bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum. Halkımızda farkındalık oluşması, virüse karşı önlem alınması çerçevesinde kampanyamıza iştirak ettiler. Önümüzdeki günlerde de kampanyaya uymaya lütfen devam etsinler” dedi.   
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi tarafından korona virüsüne karşı farkındalık oluşturmak adına başlatılan kampanyaya ilçe esnafı büyük ilgi gösterdi.

haberimizvar.net-Başkan Geyikçi’nin çağrısı üzerine Finike’de esnaflar saat 12.00 ila 13.00 saatleri arasında dükkanlarını tepeden tırnağa temizledi. Ülkemizin yanı sıra dünyada hayatı felç eden öldürücü virüse karşı temizliği önemine değinmek için aynı saatte işyerlerini temizleyen esnaflar, ilçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

ZOR SÜREÇ

Finike ilçe genelinde ticari faaliyetlerini sürdüren ve kampanya çerçevesinde işyerlerini korona virüsüne karşı farkındalık oluşturmak adına temizleyen esnafa teşekkür eden Başkan Geyikçi, “Esnafımız çağrımıza yanıt verdi ve örnek bir kampanyaya katılım sağladı. Kendileri duyarlı davranışlarından dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. Zor bir süreçten geçiyoruz. Kötü günler geride kalana kadar hem kurallara uyalım hem de örnek davranışlarımızı sürdürelim” dedi.

YAYILMASIN DİYE

Korona virüsüne karşı her ilçe sakininin uzmanların aktardığı hususlara harfiyen uymasını isteyen Başkan Geyikçi, “Sosyal mesafeye dikkat edelim, temas etmeyelim ve kişisel hijyenimizi hep üst seviyede tutalım. Hastalığın bu kuralların ihlali sonucu yayıldığını aklımızdan çıkarmayalım. İlçe esnafımıza bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum. Halkımızda farkındalık oluşması, virüse karşı önlem alınması çerçevesinde kampanyamıza iştirak ettiler. Önümüzdeki günlerde de kampanyaya uymaya lütfen devam etsinler” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.