Finike’de yardım kampanyası

GÜNDEM 30.03.2020 - 15:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Finike’de yardım kampanyası

Finike Belediyesi, korona virüsü nedeniyle ücretsiz izne çıkarılan, işleri aksadığı için gelir elde edemeyen vatandaşlara destek için yardım kampanyası başlattı. Yardımseverlerin belediyenin banka hesabına bağışta bulunarak, zor durumdaki vatandaşlara destek olabilirler.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi; korona virüsü önlemleri nedeniyle iş yeri kapandığı için gelirinden olan, işveren tarafından ücretsiz izne çıkarılan ilçe sakinlerine destek olmak adına harekete geçti. Bu çerçevede bir yardım kampanyası başlatan Finike Belediyesi, hayırseverlerin de destek olabilmesi adına bağış hesabını bu yönde kullanma kararı aldı. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, dileyen vatandaşların Belediyeye gıda yardımında bulunabileceğini, dileyen vatandaşların ise bağış hesabına maddi destek sağlayabileceğini bildirdi. BAŞKAN START VERDİ Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Bilindiği gibi Belediyemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren ‘Yalnız Değilsin’ masası ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın desteğine koşmakta. Son dönemde korona virüsü nedeniyle evinden dışarı çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza Finike’nin neresinde olursa olsun ihtiyaçlarını karşılayarak, destek olmaktayız. Şimdi çalışmalarımızı bir adım öteye taşıma kararı aldık” diye konuştu. HESAP NUMARALARI Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Korona virüsünü nedeniyle çalışamayan ve bu nedenle gelir elde edemeyen, ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara destek olmak istiyoruz. Aynı zamanda zor durumdaki vatandaşlarımıza destek olmak isteyen hayırseverlerimizi de unutmadık. Hayırsever vatandaşlarımız zor durumda olan ilçe sakinlerine belediyemiz aracılığıyla gıda maddesi yardımında bulunabilir. Yada Finike Belediyesi’ne ait TR340001000040335772725033 IBAN numaralı hesaba maddi destekte bulunabilirler” dedi. GIDA YARDIMI Hayırseverlerce bağışlanan gıda maddelerinin Kültür Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydeden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Banka hesabımıza bağışlanan paralarla da gıda maddesi satın alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu zor günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hep birlikte elimizi uzatarak, desteğimizi sürdürmeliyiz. Gönlü zengin hayırsever halkımızı kampanyaya destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.   
Finike Belediyesi, korona virüsü nedeniyle ücretsiz izne çıkarılan, işleri aksadığı için gelir elde edemeyen vatandaşlara destek için yardım kampanyası başlattı. Yardımseverlerin belediyenin banka hesabına bağışta bulunarak, zor durumdaki vatandaşlara destek olabilirler.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi; korona virüsü önlemleri nedeniyle iş yeri kapandığı için gelirinden olan, işveren tarafından ücretsiz izne çıkarılan ilçe sakinlerine destek olmak adına harekete geçti. Bu çerçevede bir yardım kampanyası başlatan Finike Belediyesi, hayırseverlerin de destek olabilmesi adına bağış hesabını bu yönde kullanma kararı aldı. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, dileyen vatandaşların Belediyeye gıda yardımında bulunabileceğini, dileyen vatandaşların ise bağış hesabına maddi destek sağlayabileceğini bildirdi.

BAŞKAN START VERDİ

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Bilindiği gibi Belediyemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren ‘Yalnız Değilsin’ masası ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın desteğine koşmakta. Son dönemde korona virüsü nedeniyle evinden dışarı çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımıza Finike’nin neresinde olursa olsun ihtiyaçlarını karşılayarak, destek olmaktayız. Şimdi çalışmalarımızı bir adım öteye taşıma kararı aldık” diye konuştu.

HESAP NUMARALARI

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Korona virüsünü nedeniyle çalışamayan ve bu nedenle gelir elde edemeyen, ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlara destek olmak istiyoruz. Aynı zamanda zor durumdaki vatandaşlarımıza destek olmak isteyen hayırseverlerimizi de unutmadık. Hayırsever vatandaşlarımız zor durumda olan ilçe sakinlerine belediyemiz aracılığıyla gıda maddesi yardımında bulunabilir. Yada Finike Belediyesi’ne ait TR340001000040335772725033 IBAN numaralı hesaba maddi destekte bulunabilirler” dedi.

GIDA YARDIMI

Hayırseverlerce bağışlanan gıda maddelerinin Kültür Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydeden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Banka hesabımıza bağışlanan paralarla da gıda maddesi satın alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu zor günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hep birlikte elimizi uzatarak, desteğimizi sürdürmeliyiz. Gönlü zengin hayırsever halkımızı kampanyaya destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.