Funda Aras resmen aday

SİYASET 03.07.2020 - 18:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Funda Aras resmen aday

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Funda Aras, il başkanlığında düzenlenen toplantıda Muratpaşa İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl binasındaki toplantıya İl Başkanı Mehmet Başaran, Başkan Yardımcısı İlhami Okudan,  Muratpaşa Meclis Üyeleri Kamil Korkmaz, Ufuk Çiftci, bir önceki dönem İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, Barış Ayan, Ömer Düzeni Ramazan Yılmaz ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Başaran, “İlk defa Antalya da bir kongre yapacağız ne mutlu bu gün bir aday tanıtımıyla bir aradayız. İnanıyorum ki İYİ Parti’miz her geçen gün katlanarak büyüyecek. Önümüzdeki ilk seçimlerde Türkiye’ye mührünü basacak. İYİ Parti Antalya’da 1’nci parti olacak. Funda Aras arkadaşımız 9 Temmuz’da yapılacak kongrede Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na aday olmuştur. Hayırlı olsun. Neticede kim kazanırsa İYİ Parti kazanmış olacak” dedi.   KATILIMCI SİYASET VURGUSU Daha sonra konuşan Funda Aras ise adaylığını şöyle ilan etti: “Cesurlar hareketinin içinden gelen bir kadın olarak sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinin Sinan Mahallesi’nde doğdum,  Bahçelievler Mahallesi’nde gençlik yıllarım geçti. Şehrimden sadece üniversite eğitimi için ayrıldım. Yaklaşık 20 yıldır Fener mahallesinde oturmaktayım. Evli, iki erkek çocuk annesiyim. Çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacağız, kardeşlik, saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf ve ilkeli bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla başaracağız. Partimin bir neferi, üyesi olarak, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına adayım. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Birlikte daha iyiye güvenle koşacağız. Sizleri hep beraber çözüm odaklı siyasete davet ediyor ve desteğinizi talep ediyoruz. İyi bir Muratpaşa için varız, iyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz.”   
İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Funda Aras, il başkanlığında düzenlenen toplantıda Muratpaşa İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl binasındaki toplantıya İl Başkanı Mehmet Başaran, Başkan Yardımcısı İlhami Okudan,  Muratpaşa Meclis Üyeleri Kamil Korkmaz, Ufuk Çiftci, bir önceki dönem İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, Barış Ayan, Ömer Düzeni Ramazan Yılmaz ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Başaran, “İlk defa Antalya da bir kongre yapacağız ne mutlu bu gün bir aday tanıtımıyla bir aradayız. İnanıyorum ki İYİ Parti’miz her geçen gün katlanarak büyüyecek. Önümüzdeki ilk seçimlerde Türkiye’ye mührünü basacak. İYİ Parti Antalya’da 1’nci parti olacak. Funda Aras arkadaşımız 9 Temmuz’da yapılacak kongrede Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na aday olmuştur. Hayırlı olsun. Neticede kim kazanırsa İYİ Parti kazanmış olacak” dedi.

 

KATILIMCI SİYASET VURGUSU

Daha sonra konuşan Funda Aras ise adaylığını şöyle ilan etti: “Cesurlar hareketinin içinden gelen bir kadın olarak sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinin Sinan Mahallesi’nde doğdum,  Bahçelievler Mahallesi’nde gençlik yıllarım geçti. Şehrimden sadece üniversite eğitimi için ayrıldım. Yaklaşık 20 yıldır Fener mahallesinde oturmaktayım. Evli, iki erkek çocuk annesiyim. Çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı sağlayacağız, kardeşlik, saygı ve sevgi dönemini hayata geçirecek, şeffaf ve ilkeli bir siyaset anlayışını hep birlikte ortak akılla başaracağız. Partimin bir neferi, üyesi olarak, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına adayım. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Birlikte daha iyiye güvenle koşacağız. Sizleri hep beraber çözüm odaklı siyasete davet ediyor ve desteğinizi talep ediyoruz. İyi bir Muratpaşa için varız, iyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.