GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı

GÜNDEM 05.10.2020 - 14:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı

GATA başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer, tepki çeken açıklamalarının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

haberimizvar.net- NTV'nin aktardığı habere göre, Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, hakkında inceleme başlatılan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in sözleşmesinin feshedilerek görevinden alındığı belirtildi. Edizer, sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamalarıyla büyük tepki çekmişti.   Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşım kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Kamuoyunda tartışma yaratan Esra Erol'un programlarıyla ilgili paylaşımda bulunan Edizer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir. Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı.   Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı..." SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU Edizer'in paylaşımı ve videoları gündeme bomba gibi düşerken, Twitter'da Ali Edizer kısa sürede ülke gündemine girdi.  
GATA başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer, tepki çeken açıklamalarının ardından Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

haberimizvar.net- NTV'nin aktardığı habere göre, Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, hakkında inceleme başlatılan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in sözleşmesinin feshedilerek görevinden alındığı belirtildi.

Edizer, sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamalarıyla büyük tepki çekmişti.

 

Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer, sosyal medya hesaplarından Medeni Kanunu ve tek eşliliği hedef alan paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşım kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Kamuoyunda tartışma yaratan Esra Erol'un programlarıyla ilgili paylaşımda bulunan Edizer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir.

Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı.

 

Resmiyete tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği.

Kuvveden fiile batı ahlâksızlığı..."

183321430-edizer.jpg

SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Edizer'in paylaşımı ve videoları gündeme bomba gibi düşerken, Twitter'da Ali Edizer kısa sürede ülke gündemine girdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.