Gelecek Partisi’nde teşkilatlanma sürüyor

GÜNDEM 10.07.2020 - 15:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Gelecek Partisi’nde teşkilatlanma sürüyor

Gelecek Partisi Antalya İl Teşkilatı, ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Alanya, Aksu, Muratpaşa, Konyaaltı ve Akseki’de ilçe başkanları atandı. Diğer ilçelerde çalışmalar sürüyor

haberimizvar.net- AKP’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 13 Aralık 2019'da kurulan Gelecek Partisi Mart ayında 43 kurucu il başkanının atamasının yapılmasının ardından ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarına başlamıştı. Antalya’da kurucu başkan olarak göreve getirilen Beytullah Demir de bu kapsamda ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. İlk etapta 5 ilçede çalışmalar tamamlanarak başkan ve yönetimler oluşturuldu.   İL KONGRESİ AĞUSTOS’TA Konuyla ilgili haberimizvar.net’e bilgi veren Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Alanya’da Hüseyin Tuluk, Aksu’da Şaban Aydoğmuş, Muratpaşa’da Hüseyin Ekinci, Konyaaltı’nda Serkan Çetin ve Akseki’de Murat Demir başkanlığında ilçe yönetimlerimiz oluşturuldu. Diğer ilçelerimizde de çalışmalar sürüyor. Hepsi tamamlandıktan sonra kongre sürecimizi de başlatacağız” dedi. Demir, il kongresinin de Ağustos ayı içerisinde yapılacağını belirtti.   BEYTULLAH DEMİR KİMDİR ? Beytullah Demir, 1 Ocak1979 Antalya doğumlu. Demir, ilk, orta okul ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra, Süleyman Demirel Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü ve Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümlerinden mezun oldu. Arapça ve İngilizce dillerini konuşabilen Demir, askerliğini Jandarma Komutanlığı bünyesinde tamamladı. 2001 yılında Muhasebecilik mesleğine başlayan Beytullah Demir, 2006 yılından bu yana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapıyor. Demir, Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Antalya Serikliler Derneği, Antalya Yörükler Derneği üyesi olan Demir, Antalya ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi. Genç yaşında Refah Partisi gençlik kollarında aktif siyasete başlayan Demir, üniversite öğretimini sürdürdüğü 28 Şubat sürecinde, Fazilet Partisi Fakülte Temsilciliği görevinde bulundu. Siyasi kariyerine 2002 yılında AK Parti ile devam eden Demir, 2009 yılında Kepez meclis üye adayı oldu ve 2011 yılında Kepez İlçe Kongresi’nde yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Demir, 25, 26 ve 27. dönem milletvekilliği ve Antalya/Kepez İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adayı da oldu.  
Gelecek Partisi Antalya İl Teşkilatı, ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Alanya, Aksu, Muratpaşa, Konyaaltı ve Akseki’de ilçe başkanları atandı. Diğer ilçelerde çalışmalar sürüyor

haberimizvar.net- AKP’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 13 Aralık 2019'da kurulan Gelecek Partisi Mart ayında 43 kurucu il başkanının atamasının yapılmasının ardından ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarına başlamıştı. Antalya’da kurucu başkan olarak göreve getirilen Beytullah Demir de bu kapsamda ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. İlk etapta 5 ilçede çalışmalar tamamlanarak başkan ve yönetimler oluşturuldu.

 

İL KONGRESİ AĞUSTOS’TA

Konuyla ilgili haberimizvar.net’e bilgi veren Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, Alanya’da Hüseyin Tuluk, Aksu’da Şaban Aydoğmuş, Muratpaşa’da Hüseyin Ekinci, Konyaaltı’nda Serkan Çetin ve Akseki’de Murat Demir başkanlığında ilçe yönetimlerimiz oluşturuldu. Diğer ilçelerimizde de çalışmalar sürüyor. Hepsi tamamlandıktan sonra kongre sürecimizi de başlatacağız” dedi. Demir, il kongresinin de Ağustos ayı içerisinde yapılacağını belirtti.

 

BEYTULLAH DEMİR KİMDİR ?

Beytullah Demir, 1 Ocak1979 Antalya doğumlu. Demir, ilk, orta okul ve lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra, Süleyman Demirel Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü ve Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümlerinden mezun oldu. Arapça ve İngilizce dillerini konuşabilen Demir, askerliğini Jandarma Komutanlığı bünyesinde tamamladı. 2001 yılında Muhasebecilik mesleğine başlayan Beytullah Demir, 2006 yılından bu yana Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik yapıyor. Demir, Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, Kepez Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Antalya Serikliler Derneği, Antalya Yörükler Derneği üyesi olan Demir, Antalya ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi. Genç yaşında Refah Partisi gençlik kollarında aktif siyasete başlayan Demir, üniversite öğretimini sürdürdüğü 28 Şubat sürecinde, Fazilet Partisi Fakülte Temsilciliği görevinde bulundu. Siyasi kariyerine 2002 yılında AK Parti ile devam eden Demir, 2009 yılında Kepez meclis üye adayı oldu ve 2011 yılında Kepez İlçe Kongresi’nde yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Demir, 25, 26 ve 27. dönem milletvekilliği ve Antalya/Kepez İlçesi Belediye Başkanlığı Aday Adayı da oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.