Gençlik Kolları seçim takvimi açıklandı

GÜNDEM 16.01.2020 - 11:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gençlik Kolları seçim takvimi açıklandı

CHP’de gençlik kolları da yeni yönetimlerini belirleyecek. Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığının açıkladığı kongre takvimine göre ilçeler 2 Şubat-1 Mart arasında sandığa gidecek. İl kongresi tarihi ise henüz açıklanmadı.

haberimizvar.net- CHP’nin gençlik kolları da kongre virajına girdi. CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin aldığı olağan kurultay kararı üzerine Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığı ilçe kongreleri takvimini belirledi. Takvime göre Antalya’da gençlik kolları seçimi 2 Şubat Pazar günü Kaş, Demre, Muratpaşa, Döşemealtı ve Alanya ilçe kongreleriyle başlayacak. 6 Şubat Perşembe günü Aksu’yla sürecek olan takvime göre 7 Şubat Cuma günü de Kumluca gençlik kolları ilçe kongresi yapılacak. 2 ŞUBAT’TA BAŞLAYIP 1 MART’TA BİTECEK Gençlik kolları seçim takvimi 16 Şubat Pazar günü yapılacak Konyaaltı, Serik, Akseki ve Korkuteli kongreleriyle devam edecek. 23 Şubat Pazar günü ise Manavgat, Gazipaşa ve Finike kongreleri yapılacak. Gençlik kollarının seçim takvimi 1 Mart Pazar günü yapılacak Kepez ve Kemer ilçe kongreleriyle sona erecek. Gençlik Kolları İl Kongresi’nin tarihi ise henüz açıklanmadı. Kongre takvimini duyuran Gençlik Kolları İl Başkanlığı, “İlçe kongrelerimiz Antalya’mıza, partimize hayırlı olsun. Tüm adaylarımıza başarılar dileriz” açıklaması yaptı. 
CHP’de gençlik kolları da yeni yönetimlerini belirleyecek. Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığının açıkladığı kongre takvimine göre ilçeler 2 Şubat-1 Mart arasında sandığa gidecek. İl kongresi tarihi ise henüz açıklanmadı.

haberimizvar.net- CHP’nin gençlik kolları da kongre virajına girdi. CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin aldığı olağan kurultay kararı üzerine Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığı ilçe kongreleri takvimini belirledi. Takvime göre Antalya’da gençlik kolları seçimi 2 Şubat Pazar günü Kaş, Demre, Muratpaşa, Döşemealtı ve Alanya ilçe kongreleriyle başlayacak. 6 Şubat Perşembe günü Aksu’yla sürecek olan takvime göre 7 Şubat Cuma günü de Kumluca gençlik kolları ilçe kongresi yapılacak.

2 ŞUBAT’TA BAŞLAYIP 1 MART’TA BİTECEK

Gençlik kolları seçim takvimi 16 Şubat Pazar günü yapılacak Konyaaltı, Serik, Akseki ve Korkuteli kongreleriyle devam edecek. 23 Şubat Pazar günü ise Manavgat, Gazipaşa ve Finike kongreleri yapılacak. Gençlik kollarının seçim takvimi 1 Mart Pazar günü yapılacak Kepez ve Kemer ilçe kongreleriyle sona erecek. Gençlik Kolları İl Kongresi’nin tarihi ise henüz açıklanmadı. Kongre takvimini duyuran Gençlik Kolları İl Başkanlığı, “İlçe kongrelerimiz Antalya’mıza, partimize hayırlı olsun. Tüm adaylarımıza başarılar dileriz” açıklaması yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.