Genel başkanla 40 dakika

SİYASET 20.02.2020 - 17:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Genel başkanla 40 dakika

CHP İl Başkanı seçilen Nusret Bayar, geçtiğimiz gün Ankara’da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 40 dakika görüşme yaptı.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Örgütü kongre sürecini tamamladı. Bilindiği üzere il başkanlığına Nusret Bayar ve yönetimi seçildi. www.haberimizvar.net’e verdiği röportajda Bayar, “Mazbatamı aldıktan sonra ilk olarak Genel Başkanım Kemal kılıçdaroğlu ziyaret edeceğim” demişti. Sözünü tutan Bayar, Salı günü grup toplantısına katıldıktan sonra partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. TBMM’DEKİ MAKAM ODASINDA İl Sekteri Nuri Cengiz ile birlikte Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  makam odasında 40 dakika görüşen CHP İl Başkanı Nusret Bayar, kongre sürecini ve hayata geçirilecek projelerle ilgili görüşme yapma imkanı buldu. Kılıçdaroğlu'nun ise, Bayar’ı sıcak karşıladığı fotoğraflara yansıdı.  
CHP İl Başkanı seçilen Nusret Bayar, geçtiğimiz gün Ankara’da partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 40 dakika görüşme yaptı.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Örgütü kongre sürecini tamamladı. Bilindiği üzere il başkanlığına Nusret Bayar ve yönetimi seçildi. www.haberimizvar.net’e verdiği röportajda Bayar, “Mazbatamı aldıktan sonra ilk olarak Genel Başkanım Kemal kılıçdaroğlu ziyaret edeceğim” demişti. Sözünü tutan Bayar, Salı günü grup toplantısına katıldıktan sonra partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

TBMM’DEKİ MAKAM ODASINDA

İl Sekteri Nuri Cengiz ile birlikte Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde  makam odasında 40 dakika görüşen CHP İl Başkanı Nusret Bayar, kongre sürecini ve hayata geçirilecek projelerle ilgili görüşme yapma imkanı buldu. Kılıçdaroğlu'nun ise, Bayar’ı sıcak karşıladığı fotoğraflara yansıdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.