Geri döndü!

SİYASET 15.03.2020 - 16:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Geri döndü!

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AKP’ye geçen ve tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Antalya Milletvekili Çokal, sanal dünyaya açtığı yeni hesapla geri göndü.

haberimizvar.net- İYİ Parti’den istifa ettikten sonra sürpriz şekilde AKP’ye geçen ve tepkiler nedeniyle tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Antalya Milletvekili Tuba Varol çokal, twitterda  @_tubavuralcokal mail adresiyle yeni hesap açtı. Dr. Tuba Vural Çokal adıyla “27. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili | Göz Hastalıkları Uzmanı ve Fizyolog / Nerede Olursak Olalım AK Parti ve Kurucu Değerleri Vazgeçilmemizdir.” bilgilerine yer vererek açılan hesapta 255 takip edilenlerin neredeyse tamamı AKP’li olması dikkat çekti. Çokal’ın takipçileri ise şimdilik 262. İLK PAYLAŞIM Çokal yeni hesabında profilinde de kullandığı AKP Grup Toplantası’ndaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyep Erdoğan’la birlikte olan fotoğrafları paylaştı. İlk paylaşımının altına da şu notu düştü: “2002 ruhu ile, ilk günkü aşkla Haydi Bismillah.! #AntalyaİçinİnandığınYoldaYürü #TürkiyeİçinİnandığınYoldaYürü  Merhaba Twitter.!  @Akparti @RTErdogan”  
İYİ Parti’den istifa ettikten sonra AKP’ye geçen ve tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Antalya Milletvekili Çokal, sanal dünyaya açtığı yeni hesapla geri göndü.

haberimizvar.net- İYİ Parti’den istifa ettikten sonra sürpriz şekilde AKP’ye geçen ve tepkiler nedeniyle tüm sosyal medya hesaplarını kapatan Antalya Milletvekili Tuba Varol çokal, twitterda  @_tubavuralcokal mail adresiyle yeni hesap açtı. Dr. Tuba Vural Çokal adıyla “27. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili | Göz Hastalıkları Uzmanı ve Fizyolog / Nerede Olursak Olalım AK Parti ve Kurucu Değerleri Vazgeçilmemizdir.” bilgilerine yer vererek açılan hesapta 255 takip edilenlerin neredeyse tamamı AKP’li olması dikkat çekti. Çokal’ın takipçileri ise şimdilik 262.

İLK PAYLAŞIM

Çokal yeni hesabında profilinde de kullandığı AKP Grup Toplantası’ndaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyep Erdoğan’la birlikte olan fotoğrafları paylaştı. İlk paylaşımının altına da şu notu düştü: “2002 ruhu ile, ilk günkü aşkla Haydi Bismillah.! #AntalyaİçinİnandığınYoldaYürü #TürkiyeİçinİnandığınYoldaYürü  Merhaba Twitter.!  @Akparti @RTErdogan”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.