Gökkuşağının adayı

SİYASET 18.01.2020 - 20:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gökkuşağının adayı

CHP gençlik kollarında kongre süreci tam gaz... Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları başkan adayı Aydan Eliz Kızılkaya için sosyal medyada başlatılan kampanyada, “Renk olmaya değil, gökkuşağını sahiplenmeye geliyoruz” ifadeleri yer aldı.

haberimizvar.net- İlçe kongrelerini bitirip il kongresine kilitlenen Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gençlik ve kadın kollarında da kongre heyecanı başladı. Gençlik ve kadın kollarının kongre takviminin açıklanmasından sonra adaylar da netleşmeye başladı. Özellikle gençlik kolları seçimlerinde sosyal medya ve internet yoğun olarak kullanılıyor. Gençlik kolları adayları sosyal medya kampanyalarıyla sesini duyurmaya çalışıyor. KIZILKAYA İÇİN KAMPANYA Antalya’da Aydan Eliz Kızılkaya ve Hakan Genbeş’in yarışacağı Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi sosyal medyada başlayan bir destek kampanyası ses getirdi. Başkan adayı avukat Aydan Eliz Kızılkaya için tasarlanan bir görseli aynı anda paylaşan gençler sosyal medyayı hareketlendirdi. Paylaşılan görsele Kızılkaya, “Renk olmaya değil, gökkuşağını sahiplenmeye geliyoruz” diye seslendi. 
CHP gençlik kollarında kongre süreci tam gaz... Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları başkan adayı Aydan Eliz Kızılkaya için sosyal medyada başlatılan kampanyada, “Renk olmaya değil, gökkuşağını sahiplenmeye geliyoruz” ifadeleri yer aldı.

haberimizvar.net- İlçe kongrelerini bitirip il kongresine kilitlenen Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gençlik ve kadın kollarında da kongre heyecanı başladı. Gençlik ve kadın kollarının kongre takviminin açıklanmasından sonra adaylar da netleşmeye başladı. Özellikle gençlik kolları seçimlerinde sosyal medya ve internet yoğun olarak kullanılıyor. Gençlik kolları adayları sosyal medya kampanyalarıyla sesini duyurmaya çalışıyor.

KIZILKAYA İÇİN KAMPANYA

Antalya’da Aydan Eliz Kızılkaya ve Hakan Genbeş’in yarışacağı Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi öncesi sosyal medyada başlayan bir destek kampanyası ses getirdi. Başkan adayı avukat Aydan Eliz Kızılkaya için tasarlanan bir görseli aynı anda paylaşan gençler sosyal medyayı hareketlendirdi. Paylaşılan görsele Kızılkaya, “Renk olmaya değil, gökkuşağını sahiplenmeye geliyoruz” diye seslendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.