Görüntüler ortaya çıktı

GÜNDEM 02.01.2020 - 11:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Görüntüler ortaya çıktı

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, gazeteci İsmail Saymaz’ın ‘dedikodu kulübesi’ yaptırdığı iddiasını yalanlamıştı. Bunun üzerine Sayan’ın, “Millet Bahçesi’ne yaptırdığım kulübenin üstüne ‘dedikodu kulübesi’ yazacağım” dediği video ortaya çıktı.

haberimizvar.net-AKP’li Ağrı Belediyesi’nin, şehirdeki Millet Bahçesi’ne “Dedikodu Kulübesi” yaptırdığı iddia edilmişti. Söz konusu kulübe vatandaşların tepkisi üzerine brandayla kapatılmıştı. Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz konuyla ilgili fotoğrafları paylaşıp mesaj yazınca, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da İsmail Saymaz’a yanıt vermişti. Savcı Sayan, kulübenin bir oyun merkezinden alındığını, İsmail Saymaz’ın “iftira attığını” belirtmiş ve “yargıda hesap vereceksin” demişti. ‘ÜSTÜNE DEDİKODU KULÜBESİ YAZACAĞIM’ Savcı Sayan, söz konusu tartışmadan sonra İsmail Saymaz’a mesaj atmış, Saymaz bu mesajı Twitter hesabından paylaşmıştı. Sayan, Saymaz’a attığı mesajda “Öyle bir şey varsa Allah beni öldürsün” demişti. Bunun üzerine sosyal medyada Savcı Sayan’ın bizzat söz konusu kulübeyi yaptıracağını söylediği video paylaşıldı. Videoda Savcı Sayan’ın, “Millet Bahçesi’ne sipariş verdim, kulübe yapıyorum. Kulübenin içine de 3-4 sandalye, sigara bırakacağım. Üstüne de ‘dedikodu kulübesi’ yazacağım” dediği duyuluyor. (Kaynak: VeryansınTV)  
AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, gazeteci İsmail Saymaz’ın ‘dedikodu kulübesi’ yaptırdığı iddiasını yalanlamıştı. Bunun üzerine Sayan’ın, “Millet Bahçesi’ne yaptırdığım kulübenin üstüne ‘dedikodu kulübesi’ yazacağım” dediği video ortaya çıktı.

haberimizvar.net-AKP’li Ağrı Belediyesi’nin, şehirdeki Millet Bahçesi’ne “Dedikodu Kulübesi” yaptırdığı iddia edilmişti. Söz konusu kulübe vatandaşların tepkisi üzerine brandayla kapatılmıştı. Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz konuyla ilgili fotoğrafları paylaşıp mesaj yazınca, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da İsmail Saymaz’a yanıt vermişti. Savcı Sayan, kulübenin bir oyun merkezinden alındığını, İsmail Saymaz’ın “iftira attığını” belirtmiş ve “yargıda hesap vereceksin” demişti.

‘ÜSTÜNE DEDİKODU KULÜBESİ YAZACAĞIM’

Savcı Sayan, söz konusu tartışmadan sonra İsmail Saymaz’a mesaj atmış, Saymaz bu mesajı Twitter hesabından paylaşmıştı. Sayan, Saymaz’a attığı mesajda “Öyle bir şey varsa Allah beni öldürsün” demişti. Bunun üzerine sosyal medyada Savcı Sayan’ın bizzat söz konusu kulübeyi yaptıracağını söylediği video paylaşıldı. Videoda Savcı Sayan’ın, “Millet Bahçesi’ne sipariş verdim, kulübe yapıyorum. Kulübenin içine de 3-4 sandalye, sigara bırakacağım. Üstüne de ‘dedikodu kulübesi’ yazacağım” dediği duyuluyor. (Kaynak: VeryansınTV)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.