‘Grup sözcülüğünden kendi isteğimle ayrıldım’

SİYASET 04.07.2020 - 14:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Grup sözcülüğünden kendi isteğimle ayrıldım’

www.haberimizvar.net’te “CHP Kepez'de 'Ural' dizaynı” başlıklı haberin ardından CHP Kepez Belediye Meclis üyesi Eren Kurt, yazılı açıklama yaptı.

Haberimizvar.net - CHP Kepez Belediye Meclis üyesi Eren Kurt, yazılı yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Yaklaşık 2.5 yıldır bir önceki dönem ve bir yıldır bu dönem olmak üzere toplam 3.5 yıldır Kepez Belediye Meclis üyeliği yapmaktayım. Ayrıca 2 yıldır grup sözcülüğü ve bir yıldır da imar komisyonunda görev almaktayım. Bugün yapılan komisyon seçimlerinde, basın kuruluşlarında şahsımın CHP Antalya İl Başkanı tarafından dışarıda bırakıldığı yazılmıştır. İŞ YOĞUNLUĞUM FAZLA Bugün il binamızda yapılan, il başkanımızın gözetimi, ilçe başkanımızın başkanlığında gerçekleşen komisyon seçimlerinde; öncelikle diğer meclis üyesi arkadaşlarımla sorumluluk paylaşmak ve ticari faaliyetlerimi büyütme hedefim olduğundan iş yoğunluğumun fazla olması nedeniyle komisyon için ismimin yazılmamasını ve grup sözcülüğünden kendi isteğimle ayrılma talebinde bulundum.” HABER MERKEZİ   İLGİLİ LİNK- https://www.haberimizvar.net/haber-esref-ural-in-transferi-askiya-alindi-15042.html
www.haberimizvar.net’te “CHP Kepez'de 'Ural' dizaynı” başlıklı haberin ardından CHP Kepez Belediye Meclis üyesi Eren Kurt, yazılı açıklama yaptı.

Haberimizvar.net - CHP Kepez Belediye Meclis üyesi Eren Kurt, yazılı yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Yaklaşık 2.5 yıldır bir önceki dönem ve bir yıldır bu dönem olmak üzere toplam 3.5 yıldır Kepez Belediye Meclis üyeliği yapmaktayım. Ayrıca 2 yıldır grup sözcülüğü ve bir yıldır da imar komisyonunda görev almaktayım. Bugün yapılan komisyon seçimlerinde, basın kuruluşlarında şahsımın CHP Antalya İl Başkanı tarafından dışarıda bırakıldığı yazılmıştır.

İŞ YOĞUNLUĞUM FAZLA

Bugün il binamızda yapılan, il başkanımızın gözetimi, ilçe başkanımızın başkanlığında gerçekleşen komisyon seçimlerinde; öncelikle diğer meclis üyesi arkadaşlarımla sorumluluk paylaşmak ve ticari faaliyetlerimi büyütme hedefim olduğundan iş yoğunluğumun fazla olması nedeniyle komisyon için ismimin yazılmamasını ve grup sözcülüğünden kendi isteğimle ayrılma talebinde bulundum.” HABER MERKEZİ

 

İLGİLİ LİNK- https://www.haberimizvar.net/haber-esref-ural-in-transferi-askiya-alindi-15042.html

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.