haberimizvar.net’e çirkin saldırı

GÜNDEM 30.10.2020 - 16:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

haberimizvar.net’e çirkin saldırı

www.haberimizvar.net’in ofisini biri kar maskeli, diğerleri şapka ve maske ile yüzlerini saklayan 3 kişi bastı. Bir yetkili ile görüşmek istediklerini belirten saldırganlar, ofistekilerin “Yetkili yok” demesine rağmen zorla içeri girdi. Gözdağı vermek istedikleri anlaşılan meçhul saldırganlar daha sonra kayıplara karıştı.

haberimizvar.net- Yayın hayatına başladığı günden buyana kamuoyu yararı gözeten yayınları, özel haber ve araştırmalarıyla fark yaratan www.haberimizvar.net bugün çirkin bir saldırıya uğradı. Öğlen saatlerinde haberimizvar.net’in kent merkezindeki ofisine gelen biri kar maskeli, diğerleri ise kasket ve maske ile yüzlerini gizlemiş iri yarı 3 kişi, yetkili biriyle görüşmek istediklerini söyledi. Ofiste 3 arkadaşıyla bulunan Ebru Küçükaydın’ın oğlu Ulaş Yavuz’un, “Yetkili kimse yok. Zaten ofis kapalı. Ben arkadaşlarımla oturuyorum” demesine rağmen içeri zorla giren 3 şahıs, etrafı kolaçan ettikten sonra çıktı. Ulaş Yavuz’un, “Siz kimsiniz nereden geliyorsunuz” diye sorması üzerine şahıslardan biri ters ters bakarak “MHP’den geliyoruz” derken, bağrışmalar üzerine bina sakinlerinin kapı önüne çıkması üzerine hızla ofisten çıkarak kayıplara karıştı.  YAPAN HESABINI VERİR Durumu bildirmemiz üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, aldıkları ifadeler doğrultusunda meçhul saldırganları yakalamak için harekete geçti. Halen Ankara’da olan ve saldırıyı Vali Ersin Yazıcı’ya da bildiren site sahibi Ebru Küçükaydın, tavırlarıyla gözdağı vermek istediklerini belli eden kimliği meçhul şahısların hedef şaşırtmak amacıyla “MHP’den geliyoruz” demiş olabileceklerine dikkat çekerek, “haberimizvar.net’in ofisini biri kar maskeli, iki kasket ve maske ile yüzünü saklayarak basan 3 kişinin, vermek istedikleri gözdağı bizlerin ne kalemini kırar ne de duruşumuzu değiştirebilir. Çalışanlarımın birinin bile burnu kanasın, hesabını verir. Kaba kuvvetle,  faşist yaklaşımlarla basın susturulamaz” dedi.  
www.haberimizvar.net’in ofisini biri kar maskeli, diğerleri şapka ve maske ile yüzlerini saklayan 3 kişi bastı. Bir yetkili ile görüşmek istediklerini belirten saldırganlar, ofistekilerin “Yetkili yok” demesine rağmen zorla içeri girdi. Gözdağı vermek istedikleri anlaşılan meçhul saldırganlar daha sonra kayıplara karıştı.

haberimizvar.net- Yayın hayatına başladığı günden buyana kamuoyu yararı gözeten yayınları, özel haber ve araştırmalarıyla fark yaratan www.haberimizvar.net bugün çirkin bir saldırıya uğradı. Öğlen saatlerinde haberimizvar.net’in kent merkezindeki ofisine gelen biri kar maskeli, diğerleri ise kasket ve maske ile yüzlerini gizlemiş iri yarı 3 kişi, yetkili biriyle görüşmek istediklerini söyledi. Ofiste 3 arkadaşıyla bulunan Ebru Küçükaydın’ın oğlu Ulaş Yavuz’un, “Yetkili kimse yok. Zaten ofis kapalı. Ben arkadaşlarımla oturuyorum” demesine rağmen içeri zorla giren 3 şahıs, etrafı kolaçan ettikten sonra çıktı. Ulaş Yavuz’un, “Siz kimsiniz nereden geliyorsunuz” diye sorması üzerine şahıslardan biri ters ters bakarak “MHP’den geliyoruz” derken, bağrışmalar üzerine bina sakinlerinin kapı önüne çıkması üzerine hızla ofisten çıkarak kayıplara karıştı. 

YAPAN HESABINI VERİR
Durumu bildirmemiz üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, aldıkları ifadeler doğrultusunda meçhul saldırganları yakalamak için harekete geçti. Halen Ankara’da olan ve saldırıyı Vali Ersin Yazıcı’ya da bildiren site sahibi Ebru Küçükaydın, tavırlarıyla gözdağı vermek istediklerini belli eden kimliği meçhul şahısların hedef şaşırtmak amacıyla “MHP’den geliyoruz” demiş olabileceklerine dikkat çekerek, “haberimizvar.net’in ofisini biri kar maskeli, iki kasket ve maske ile yüzünü saklayarak basan 3 kişinin, vermek istedikleri gözdağı bizlerin ne kalemini kırar ne de duruşumuzu değiştirebilir. Çalışanlarımın birinin bile burnu kanasın, hesabını verir. Kaba kuvvetle,  faşist yaklaşımlarla basın susturulamaz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.