Hacıarifoğlu, Başkan Böcek’le görüştü

SİYASET 15.11.2020 - 13:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Hacıarifoğlu, Başkan Böcek’le görüştü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Başkan Muhittin Böcek’i hastanede ziyaret etti.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabımdan ziyaretle ilgili şu paylaşımda bulunuldu: "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i, oğlu Mustafa Gökhan Böcek ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu bugün hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Başkanvekili Hacıarifoğlu, 'Başkanımız Muhittin Böcek’i çok iyi gördüm, sağlığının her geçen gün iyiye gitmesi beni çok mutlu etti. Belediye konularında sohbet ettik. Kendisine, görevine dönene kadar emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimi söyledim. Kendisi de bu duruma sevindi. Şimdiye kadar aldığım her kararda ve attığım her adımda olduğu gibi, bundan sonra da  aynı hassasiyetle Başkanımız Muhittin Böcek’i temsil etmeye devam edeceğim’ dedi."
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Başkan Muhittin Böcek’i hastanede ziyaret etti.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabımdan ziyaretle ilgili şu paylaşımda bulunuldu:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i, oğlu Mustafa Gökhan Böcek ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu bugün hastanede ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Başkanvekili Hacıarifoğlu, 'Başkanımız Muhittin Böcek’i çok iyi gördüm, sağlığının her geçen gün iyiye gitmesi beni çok mutlu etti. Belediye konularında sohbet ettik. Kendisine, görevine dönene kadar emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimi söyledim. Kendisi de bu duruma sevindi. Şimdiye kadar aldığım her kararda ve attığım her adımda olduğu gibi, bundan sonra da  aynı hassasiyetle Başkanımız Muhittin Böcek’i temsil etmeye devam edeceğim’ dedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.