Haluk Bilginer’e , Emmy ödülü

KÜLTÜR 26.11.2019 - 12:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Haluk Bilginer’e , Emmy ödülü

Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu seçildi

haberimizvar.net-Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sanatçı Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'en iyi erkek oyuncu' ödülüne layık görüldü. Bilginer, ödülünü aldıktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı. "TOPLUMUN BELLEK KAYBI YAŞAMADIĞINDAN EMİN OLUN" Törende de bir konuşma yapan Bilginer, dizide adalet ve bellek kaybı kavramlarının anlatıldığını belirterek, ''İçinde yaşadığımız toplumun bellek kaybı yaşamadığından emin olun'' dedi. 'En iyi erkek oyuncu' dalında Uluslararası Emmy kazanmak için Bilginer ile Come Again'deki rolü ile Christopher Eccleston, Impuros'taki rolüyle Raphael Logam ve Beat'teki rolüyle Jannis Niewöhner yarışıyordu. puhuTV'de yayınlanan Şahsiyet dizisinde Bilginer, kendisine Alzheimer tanısı konulduktan sonra yıllardır ertelediği bir cinayeti işlemeye karar veren Agâh Beyoğlu karakterini canlandırmıştı. Onur Saylak'ın yönettiği 12 bölümlük dizide Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memilli, Müjde Ar ve Hümeyra gibi isimler de rol alıyordu.    
Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu seçildi

haberimizvar.net-Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sanatçı Haluk Bilginer, 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'en iyi erkek oyuncu' ödülüne layık görüldü.

Bilginer, ödülünü aldıktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok iyi hissediyorum. Kendimden çok Türkiye'ye bu ödül gittiği için çok mutluyum. Çok severek, beğenerek yaptığımız bir işin başkaları tarafından da uluslararası bir platformda takdir edilmesi ve ödülle taçlandırılması çok mutlu edici bir şey. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"TOPLUMUN BELLEK KAYBI YAŞAMADIĞINDAN EMİN OLUN"

Törende de bir konuşma yapan Bilginer, dizide adalet ve bellek kaybı kavramlarının anlatıldığını belirterek, ''İçinde yaşadığımız toplumun bellek kaybı yaşamadığından emin olun'' dedi.

'En iyi erkek oyuncu' dalında Uluslararası Emmy kazanmak için Bilginer ile Come Again'deki rolü ile Christopher Eccleston, Impuros'taki rolüyle Raphael Logam ve Beat'teki rolüyle Jannis Niewöhner yarışıyordu.

puhuTV'de yayınlanan Şahsiyet dizisinde Bilginer, kendisine Alzheimer tanısı konulduktan sonra yıllardır ertelediği bir cinayeti işlemeye karar veren Agâh Beyoğlu karakterini canlandırmıştı. Onur Saylak'ın yönettiği 12 bölümlük dizide Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memilli, Müjde Ar ve Hümeyra gibi isimler de rol alıyordu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.