Hasan Subaşı’dan açıklama: Ben kimseyi önermedim!

SİYASET 17.01.2020 - 18:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hasan Subaşı’dan açıklama: Ben kimseyi önermedim!

İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir Belediyesi’ne önerilen Süleyman Arslan ve Ali Kaplan konusunda il başkanına hiçbir telkini olmadığını söyleyen Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, “Partinin bu işlerle boş yere meşgul edilmesini doğru bulmuyorum” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bir genel sekreter yardımcılığı için bastıran İYİ Parti’nin önerdiği 3 isimden Süleyman Arslan ve Ali Kaplan’ın Milletvekili Hasan Subaşı’nın ekibinden olduğu iddialarına Subaşı’ndan açıklama geldi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Subaşı, belediye başkanlığı dönemindeki ekibinden olanların isminin büyükşehir genel sekreter yardımcısı ve ASAT genel müdür yardımcısı olarak belediye başkanına iletildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. ‘İL BAŞKANINA HİÇ TELKİNİM OLMADI’ Subaşı şunları söyledi: “Nereden üretiliyor bilmiyorum; ama benim il başkanına bu doğrultuda hiç telkinin olmamıştır. Eğer il başkanı bazı konularda görüşümü sorarsa il divanı ve kurullarıyla tartışmasını önermişimdir. Partinin boş yere bu işlerle meşgul edilmesini doğru bulmam. Şahsıma sorulursa basına her zaman bilgi vermeye hazır olduğunu bir kere daha ifade etmek isterim”. 
İYİ Parti kontenjanından Büyükşehir Belediyesi’ne önerilen Süleyman Arslan ve Ali Kaplan konusunda il başkanına hiçbir telkini olmadığını söyleyen Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, “Partinin bu işlerle boş yere meşgul edilmesini doğru bulmuyorum” dedi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bir genel sekreter yardımcılığı için bastıran İYİ Parti’nin önerdiği 3 isimden Süleyman Arslan ve Ali Kaplan’ın Milletvekili Hasan Subaşı’nın ekibinden olduğu iddialarına Subaşı’ndan açıklama geldi. İYİ Parti Antalya Milletvekili Subaşı, belediye başkanlığı dönemindeki ekibinden olanların isminin büyükşehir genel sekreter yardımcısı ve ASAT genel müdür yardımcısı olarak belediye başkanına iletildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

‘İL BAŞKANINA HİÇ TELKİNİM OLMADI’

Subaşı şunları söyledi: “Nereden üretiliyor bilmiyorum; ama benim il başkanına bu doğrultuda hiç telkinin olmamıştır. Eğer il başkanı bazı konularda görüşümü sorarsa il divanı ve kurullarıyla tartışmasını önermişimdir. Partinin boş yere bu işlerle meşgul edilmesini doğru bulmam. Şahsıma sorulursa basına her zaman bilgi vermeye hazır olduğunu bir kere daha ifade etmek isterim”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.