Hemşehrileriyle kucaklaştı

GÜNDEM 21.01.2020 - 15:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hemşehrileriyle kucaklaştı

CHP İl Başkanı ve adayı Ahmet Kumbul, memleketi Serik’te ilçe örgütünü ziyaret etti, hemşehrileriyle kucaklaştı.

haberimizvar.net-CHP’de kongre süreci devam ederken İl başkanı ve adayı Ahmet Kumbul, partisinin ilçe örgütleri ile mahalle temsilciliklerini ziyaretlerini sürdürüyor. Kumbul’un ziyaretlerde son durağı memleketi Serik oldu. Kongre sonrası ilçe başkanı seçilen CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’i kutlayan Kumbul, hemşehrileriyle de kucaklaştı. ‘SOSYAL DEMOKRAT ANLAYIŞI EGEMEN KILACAĞIZ’ Seriklilere tek tek hatır soran Kumbul, “Bütün belediyelerimiz en düşük bütçe ile en yüksek toplumsal fayda sağlayan projeleri yaşama geçirecekler. Biz de tüm belediyelerimizin destekçisi olacağız ve sosyal demokrat yönetim anlayışını ülkeye egemen kılacağız.” diye konuştu.  
CHP İl Başkanı ve adayı Ahmet Kumbul, memleketi Serik’te ilçe örgütünü ziyaret etti, hemşehrileriyle kucaklaştı.

haberimizvar.net-CHP’de kongre süreci devam ederken İl başkanı ve adayı Ahmet Kumbul, partisinin ilçe örgütleri ile mahalle temsilciliklerini ziyaretlerini sürdürüyor. Kumbul’un ziyaretlerde son durağı memleketi Serik oldu. Kongre sonrası ilçe başkanı seçilen CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir’i kutlayan Kumbul, hemşehrileriyle de kucaklaştı.

‘SOSYAL DEMOKRAT ANLAYIŞI EGEMEN KILACAĞIZ’

Seriklilere tek tek hatır soran Kumbul, “Bütün belediyelerimiz en düşük bütçe ile en yüksek toplumsal fayda sağlayan projeleri yaşama geçirecekler. Biz de tüm belediyelerimizin destekçisi olacağız ve sosyal demokrat yönetim anlayışını ülkeye egemen kılacağız.” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.