Honda'nın Türkiye'deki üretime korona virüs arası!

GÜNDEM 19.03.2020 - 20:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Honda'nın Türkiye'deki üretime korona virüs arası!

Honda Türkiye korona virüs salgını nedeniyle üretimini geçici bir süre durdurma kararı aldı.

haberimizvar.net- Otomotiv şirketleri üretimlerine ara vermeye devam ediyor. Honda Türkiye de üretimini geçici bir süre durdurma kararı aldığını açıkladı. '6 NİSAN'A KADAR ARA' Şirketten yapılan yazılı açıklamada; "Honda Türkiye, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, Coronavirus (COVID-19) salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını bildirdi. Honda Türkiye fabrikasındaki üretim 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak" ifadesi kullanıldı. Şirket geçici durdurma kararını, "Bu karar, tedarik zincirlerinde yaşanan zorlukların sonucunda alınmıştır. Şu anki plan 6 Nisan 2020 tarihinde üretimi yeniden başlatmaktır.  Ancak bu durum hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı olarak yeniden gözden geçirilecek ve duruma göre değerlendirilecektir" şeklinde açıkladı.  
Honda Türkiye korona virüs salgını nedeniyle üretimini geçici bir süre durdurma kararı aldı.

haberimizvar.net- Otomotiv şirketleri üretimlerine ara vermeye devam ediyor. Honda Türkiye de üretimini geçici bir süre durdurma kararı aldığını açıkladı.

'6 NİSAN'A KADAR ARA'

Şirketten yapılan yazılı açıklamada; "Honda Türkiye, bugün çalışanlarına ve tedarikçilerine, Coronavirus (COVID-19) salgınının etkisiyle Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarının geçici olarak askıya alınacağını bildirdi. Honda Türkiye fabrikasındaki üretim 23 Mart 2020'den itibaren askıya alınacak" ifadesi kullanıldı.

Şirket geçici durdurma kararını, "Bu karar, tedarik zincirlerinde yaşanan zorlukların sonucunda alınmıştır. Şu anki plan 6 Nisan 2020 tarihinde üretimi yeniden başlatmaktır.  Ancak bu durum hükümet kararları, sağlık otoritelerinin tavsiyeleri ile piyasa ve tedarik koşullarına bağlı olarak yeniden gözden geçirilecek ve duruma göre değerlendirilecektir" şeklinde açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.