Hüsnü Ünal güven tazeledi

SİYASET 05.01.2020 - 19:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hüsnü Ünal güven tazeledi

CHP Kemer İlçe Kongresi’nde tek aday olan mevcut ilçe başkanı Hüsnü Ünal güven tazeledi. Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, kongreden sonra, “CHP Kemer DSP’nin arka bahçesi oldu” diye açıklama yaptı.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP Kemer İlçe Kongresi’nde tek aday olan mevcut ilçe başkanı Hüsnü Ünal güven tazeledi. Hüsnü Ünal’ın ‘mavi listesi’nde yer alan Nurhayat Aslan, İbrahim Çetin, Mehmet Çokseyrek, Bahri Ege, Canfer Erdal, Bektaş Güneş, Mehmet Karamermer, Mustafa Karayel, Hasan Kayrak, Adil Kırmızıgül, Filiz Özduman ve Tülay Özpolat ilçe yönetim kuruluna seçildi.   KEMER’İN İL DELEGELERİ Kemer’i il kongresinde temsil edecek delegeler ise Şükran Coşkun, Mehmet Dilek, Güler Elmacı, Kahraman Erol, Umut Güneş, Mustafa Karayel, Selimcan Karpi, Ali Kaya Soysal, Hüsnü Ünal, Ahmet Özdemir ve Filiz Özduman olarak belirlendi. Yedek yönetim kurulu üyesi olarak da Haydar Şirin, Mehmet Mercan, Halil Işık, Tamer Akcan, Ahmet Arıcı, Onur Aktaş, Arif Ilgaz, Melek Kutlu, Nurten Durmuş, Şükran Coşkun, Ertunç Pekesen ve Ali Aslantaş yazıldı. Kongreden sonra bir açıklama yapan Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, “CHP Kemer ilçe örgütü DSP’nin arka bahçesi oldu” dedi. 
CHP Kemer İlçe Kongresi’nde tek aday olan mevcut ilçe başkanı Hüsnü Ünal güven tazeledi. Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, kongreden sonra, “CHP Kemer DSP’nin arka bahçesi oldu” diye açıklama yaptı.

haberimizvar.net-Antalya’da CHP Kemer İlçe Kongresi’nde tek aday olan mevcut ilçe başkanı Hüsnü Ünal güven tazeledi. Hüsnü Ünal’ın ‘mavi listesi’nde yer alan Nurhayat Aslan, İbrahim Çetin, Mehmet Çokseyrek, Bahri Ege, Canfer Erdal, Bektaş Güneş, Mehmet Karamermer, Mustafa Karayel, Hasan Kayrak, Adil Kırmızıgül, Filiz Özduman ve Tülay Özpolat ilçe yönetim kuruluna seçildi.

 

KEMER’İN İL DELEGELERİ

Kemer’i il kongresinde temsil edecek delegeler ise Şükran Coşkun, Mehmet Dilek, Güler Elmacı, Kahraman Erol, Umut Güneş, Mustafa Karayel, Selimcan Karpi, Ali Kaya Soysal, Hüsnü Ünal, Ahmet Özdemir ve Filiz Özduman olarak belirlendi. Yedek yönetim kurulu üyesi olarak da Haydar Şirin, Mehmet Mercan, Halil Işık, Tamer Akcan, Ahmet Arıcı, Onur Aktaş, Arif Ilgaz, Melek Kutlu, Nurten Durmuş, Şükran Coşkun, Ertunç Pekesen ve Ali Aslantaş yazıldı. Kongreden sonra bir açıklama yapan Kemer eski belediye başkanı Mustafa Gül, “CHP Kemer ilçe örgütü DSP’nin arka bahçesi oldu” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.