İbrahim hocanın çorbası gündem oldu

YAŞAM 12.01.2020 - 15:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İbrahim hocanın çorbası gündem oldu

AÜ Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. İbrahim Keser, kantindeki tüm çorbaları satın alarak öğrencilere dağıttı. Sosyal medyada gündem olan Keser, “Diğer hocaların da duyarlı olması için yıllardır gizli yaptığımız bu yardımı sosyal medya hesabımızdan paylaştık” dedi

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversite (AÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Profesörü İbrahim Keser, ekonomik sıkıntı nedeni ile zor şartlar altında eğitim gören öğrencilere destek vermek için Cuma günü Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Kooperatif Kantini’ndeki tüm çorbaları satın alarak öğrencilere dağıtması sosyal medyada gündem oldu. Antalya Körfez gazetesi ve Malatya Flaş Haber’in gündeme getirdiği haber birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı. DİĞER HOCALARA DA ÇAĞRI Son dönemlerde ekonomik koşullar nedeni ile artan intiharlara dikkat çeken Malatyalı Prof. Dr. Keser, “Yemek kartımda sadece 1 TL kalmış, gidecek yerim de yok” diyerek intihar eden İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli olayını hatırlatarak, herkesin öğrencilere yardımcı olması gerektiğini söyledi. Belediyelerin bu tür etkinlikler yaptığını belirten Keser, “Ancak üniversitede hocalarının da duyarlı olması için böyle bir etkinlik düşündük. Bu nedenle Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimi Kooperatifi Kantini’nde satılan ve öğrencilerin parayla alabildiği çorbaların tamamını satın aldım. Tüm öğrencilerimiz çorbalarını ücretsiz olarak içebilir. Eşimle zaman zaman bu tür etkinlik yapıyoruz. Tıp Fakültesi’nde 500 hoca var. Her hoca 1 gün bu etkinliği yapsa, 2 yılda bir gün sıra gelir. Hocaların da duyarlı olması için yıllardır gizli yaptığımız bu yardımı sosyal medya hesabımızdan paylaştık” dedi. 
AÜ Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. İbrahim Keser, kantindeki tüm çorbaları satın alarak öğrencilere dağıttı. Sosyal medyada gündem olan Keser, “Diğer hocaların da duyarlı olması için yıllardır gizli yaptığımız bu yardımı sosyal medya hesabımızdan paylaştık” dedi

haberimizvar.net-Akdeniz Üniversite (AÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Profesörü İbrahim Keser, ekonomik sıkıntı nedeni ile zor şartlar altında eğitim gören öğrencilere destek vermek için Cuma günü Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Kooperatif Kantini’ndeki tüm çorbaları satın alarak öğrencilere dağıtması sosyal medyada gündem oldu. Antalya Körfez gazetesi ve Malatya Flaş Haber’in gündeme getirdiği haber birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

DİĞER HOCALARA DA ÇAĞRI

Son dönemlerde ekonomik koşullar nedeni ile artan intiharlara dikkat çeken Malatyalı Prof. Dr. Keser, “Yemek kartımda sadece 1 TL kalmış, gidecek yerim de yok” diyerek intihar eden İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli olayını hatırlatarak, herkesin öğrencilere yardımcı olması gerektiğini söyledi. Belediyelerin bu tür etkinlikler yaptığını belirten Keser, “Ancak üniversitede hocalarının da duyarlı olması için böyle bir etkinlik düşündük. Bu nedenle Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimi Kooperatifi Kantini’nde satılan ve öğrencilerin parayla alabildiği çorbaların tamamını satın aldım. Tüm öğrencilerimiz çorbalarını ücretsiz olarak içebilir. Eşimle zaman zaman bu tür etkinlik yapıyoruz. Tıp Fakültesi’nde 500 hoca var. Her hoca 1 gün bu etkinliği yapsa, 2 yılda bir gün sıra gelir. Hocaların da duyarlı olması için yıllardır gizli yaptığımız bu yardımı sosyal medya hesabımızdan paylaştık” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.