İcazet trafiği

SİYASET 05.08.2020 - 14:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İcazet trafiği

Pandemi nedeniyle ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin 1 Eylül’de yapılacağının açıklanmasıyla birlikte il başkan adayları genel merkeze akın etti. Şuanada kadar adaylığını açıklayan İlhami Okudan ve Ali Adnan Kaya ile aday olması beklenen mevcut başkan Mehmet Başaran, genel başkan meral Akşener’i makamında ziyaret ederek icazet aldı

    haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart 2020’de uygulamaya koyduğu koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin 1 Eylül’de yapılacağı açıklandı. Bunun üzerine il başkanlığına soyunan isimler bir bir Ankara’nın yolunu tutmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda adaylığını resmen ilk açıklayan mevcut yönetimde il başkan yardımcılığı yapan isimlerden İlhami Okudan olmuştu. Önceki gün de MHP İl eski başkanlarından Ali Adnan Kaya, sosyal medya hesabından adaylığını ilan etmişti. Okudan ve Kaya, adaylıklarına ilişkin icazet almak için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederken, henüz adaylık açıklaması yapmamış olsa da aday olması beklenen mevcut başkan Mehmet Başaran’ın da aynı amaçla Akşener’i ziyaret ettiği öğrenildi. Okudan ve Kaya’nın Akşener’le olan ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından paylaşması üzerine parti çevrelerinde ‘İcazet trafiği başladı’ yorumları yapıldı.   ZİYARETLER SOSYAL MEDYADA İlhami Okudan ziyaretin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e, Genel Sekreterimiz Av. Uğur Poyraz'a, Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın'a, ve Genel Başkan Yardımcımız Yavuz Temizer'e Antalya'da İYİ Partimizi nasıl birinci parti yapacağımızın yol haritasını anlattım. Takdir ettiler. Hayırlı olsun dediler. ‘Genel Merkezin adayı yok. Antalya'nın adayı, Antalya'lı İYİ'lerin adayı var’ vurgusunu özellikle yaptılar. İcazetimizi aldık. Bu yolu, ilçe başkanlarımız ve il delegelerimiz ile birlikte yürüyeceğiz. Haydi Hayırlı olsun” yorumunu yaptı. Ali Adnan Kaya da paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yaptığımız görüşme hayırlara vesile olsun inşallah. İl başkan adaylığımız ile ilgili hayırlı olsun dileklerini aldık. Vakit çalışma ve gayret vaktidir” ifadelerini kullandı. Akşener’le görüştüğü bilgisini aldığımız Mehmet Başaran ise bu ziyarete ilişkin herhangi bir paylaşım yapmadı.        
Pandemi nedeniyle ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin 1 Eylül’de yapılacağının açıklanmasıyla birlikte il başkan adayları genel merkeze akın etti. Şuanada kadar adaylığını açıklayan İlhami Okudan ve Ali Adnan Kaya ile aday olması beklenen mevcut başkan Mehmet Başaran, genel başkan meral Akşener’i makamında ziyaret ederek icazet aldı

 

 

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart 2020’de uygulamaya koyduğu koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin 1 Eylül’de yapılacağı açıklandı. Bunun üzerine il başkanlığına soyunan isimler bir bir Ankara’nın yolunu tutmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda adaylığını resmen ilk açıklayan mevcut yönetimde il başkan yardımcılığı yapan isimlerden İlhami Okudan olmuştu. Önceki gün de MHP İl eski başkanlarından Ali Adnan Kaya, sosyal medya hesabından adaylığını ilan etmişti. Okudan ve Kaya, adaylıklarına ilişkin icazet almak için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ederken, henüz adaylık açıklaması yapmamış olsa da aday olması beklenen mevcut başkan Mehmet Başaran’ın da aynı amaçla Akşener’i ziyaret ettiği öğrenildi. Okudan ve Kaya’nın Akşener’le olan ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından paylaşması üzerine parti çevrelerinde ‘İcazet trafiği başladı’ yorumları yapıldı.

 

ZİYARETLER SOSYAL MEDYADA

İlhami Okudan ziyaretin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e, Genel Sekreterimiz Av. Uğur Poyraz'a, Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın'a, ve Genel Başkan Yardımcımız Yavuz Temizer'e Antalya'da İYİ Partimizi nasıl birinci parti yapacağımızın yol haritasını anlattım. Takdir ettiler. Hayırlı olsun dediler. ‘Genel Merkezin adayı yok. Antalya'nın adayı, Antalya'lı İYİ'lerin adayı var’ vurgusunu özellikle yaptılar. İcazetimizi aldık. Bu yolu, ilçe başkanlarımız ve il delegelerimiz ile birlikte yürüyeceğiz. Haydi Hayırlı olsun” yorumunu yaptı. Ali Adnan Kaya da paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yaptığımız görüşme hayırlara vesile olsun inşallah. İl başkan adaylığımız ile ilgili hayırlı olsun dileklerini aldık. Vakit çalışma ve gayret vaktidir” ifadelerini kullandı. Akşener’le görüştüğü bilgisini aldığımız Mehmet Başaran ise bu ziyarete ilişkin herhangi bir paylaşım yapmadı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.