İl Başkanı Taş piyasada yok !

GÜNDEM 29.10.2020 - 13:04, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İl Başkanı Taş piyasada yok !

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'inci yıl dönümü etkinlikleri Antalya’da da başladı. Ancak bu sabah yapılan çelenk koyma törenine sivil ve askeri erkan ile CHP milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri katılırken, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın törende bulunmaması dikkat çekti.

haberimizvar.net- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'inci yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Antalya Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, CHP ve İYİ Parti Antalya Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Vali Yazıcı ile CHP milletvekilleri arasında yaşanan ‘protokol krizi’nin yanısıra dikkat çeken bir başka şey de, iktidar partisinin il başkanının törene katılmaması oldu.  ‘BAŞKANLIK HESAPLARI PEŞİNDE’ Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katılırken, partisininİl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın çelenk koyma töreninde olmaması yadırgandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı öncesinde yaptıkları grup toplantısında, “Büyükşehir’i şubat ayında AKP’li bir başkan yönetecek” şeklindeki sözleri yüzünden yoğun eleştirilere maruz kalan AKP İl Başkanı Taş’ın Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamındaki çelenk törenine katılmaması, “Beli ki Başkan Taş hala Büyükşehir başkanlığı hesapları üzerinde çalışıyor” yorumlarına neden oldu.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'inci yıl dönümü etkinlikleri Antalya’da da başladı. Ancak bu sabah yapılan çelenk koyma törenine sivil ve askeri erkan ile CHP milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri katılırken, AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın törende bulunmaması dikkat çekti.

haberimizvar.net- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97'inci yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, Antalya Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, CHP ve İYİ Parti Antalya Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Vali Yazıcı ile CHP milletvekilleri arasında yaşanan ‘protokol krizi’nin yanısıra dikkat çeken bir başka şey de, iktidar partisinin il başkanının törene katılmaması oldu. 

‘BAŞKANLIK HESAPLARI PEŞİNDE’
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerine katılırken, partisininİl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın çelenk koyma töreninde olmaması yadırgandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısı öncesinde yaptıkları grup toplantısında, “Büyükşehir’i şubat ayında AKP’li bir başkan yönetecek” şeklindeki sözleri yüzünden yoğun eleştirilere maruz kalan AKP İl Başkanı Taş’ın Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamındaki çelenk törenine katılmaması, “Beli ki Başkan Taş hala Büyükşehir başkanlığı hesapları üzerinde çalışıyor” yorumlarına neden oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.