giftcardmall/mygift bizim mekan cinsel chat mobil chat sohbet izmir chat sohbet islami chat dini chat

Alanya İskele'de trafik sorunu çözüldü

YEREL 18.07.2025 - 16:33, Güncelleme: 18.07.2025 - 16:33
 

Alanya İskele'de trafik sorunu çözüldü

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in "İskele trafiğini rahatlatacak projemiz" diyerek çalışmaları başlattığı eski belediye binası yanındaki yol, altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serim işlemi de yapılarak hizmete açıldı.

haberimizvar.net- Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İskele'den gelen yolun tek seferde eski Belediye binası yanından Atatürk Anıtı'na bağlanması amacıyla başlattığı çalışmaları tamamladı. 110 metre uzunluğunda 240 ton asfaltın kullanıldığı yol, serim işleminin ardından kullanıma açıldı. Alanya Belediyesi Sosyal Tesisi ile Barış Manço Parkı arasında kalan eski Z şeklindeki yola ise el işi yapan kadınların tezgahları yerleştirilecek. TUR OTOBÜSLERİ İSKELEYE GİREMEYECEK Bu projenin ardından tur teknelerine müşteri getiren tur otobüsleri artık İskele'ye giremeyecek. Yapımı tamamlanan yolun ardından tur otobüsleri Atatürk Anıtı'nın önünden gelerek eski Belediye binası arkasındaki otopark alanına park edecek ve yolcular yürüyerek teknelere gidecekler. 2. ETAP PARK ÇALIŞMALRI BAŞLIYOR Proje kapsamında ilk etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2. etap olarak Barış Manço Parkı yenilenecek. 1384 metrekarelik park, yeni yapılacak proje ile 1606 metrekareye çıkarılacak. Park projesinin tamamlanmasıyla birlikte hem trafik sorunu çözüme kavuşmuş olacak hem de eskiyen park yeniden cazibe kazandırılarak hizmete sunulacak. BAŞKAN ÖZÇELİK: "HALKIMIZN MENFAATİNE OLAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ" Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Alanya Belediyesi olarak halkımızın menfaatine olan projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İskele trafik sorununu çözmek için projelendirdiğimiz çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduk. Kapanan yola ise el işi yapan kadınlarımızın tezgahlarını yerleştirerek ziyaretçi sirkülasyonunu artıracağız. Yine aynı proje kapsamında çocuklarımızın konforlu, güvenli ve eğlenceli vakit geçirebilmesi için Barış Manço Parkı'mızı genişleterek modernize edeceğiz. Projemizin Alanya'mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in "İskele trafiğini rahatlatacak projemiz" diyerek çalışmaları başlattığı eski belediye binası yanındaki yol, altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serim işlemi de yapılarak hizmete açıldı.

haberimizvar.net-  Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İskele'den gelen yolun tek seferde eski Belediye binası yanından Atatürk Anıtı'na bağlanması amacıyla başlattığı çalışmaları tamamladı. 110 metre uzunluğunda 240 ton asfaltın kullanıldığı yol, serim işleminin ardından kullanıma açıldı. Alanya Belediyesi Sosyal Tesisi ile Barış Manço Parkı arasında kalan eski Z şeklindeki yola ise el işi yapan kadınların tezgahları yerleştirilecek.

TUR OTOBÜSLERİ İSKELEYE GİREMEYECEK

Bu projenin ardından tur teknelerine müşteri getiren tur otobüsleri artık İskele'ye giremeyecek. Yapımı tamamlanan yolun ardından tur otobüsleri Atatürk Anıtı'nın önünden gelerek eski Belediye binası arkasındaki otopark alanına park edecek ve yolcular yürüyerek teknelere gidecekler.

2. ETAP PARK ÇALIŞMALRI BAŞLIYOR

Proje kapsamında ilk etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2. etap olarak Barış Manço Parkı yenilenecek. 1384 metrekarelik park, yeni yapılacak proje ile 1606 metrekareye çıkarılacak. Park projesinin tamamlanmasıyla birlikte hem trafik sorunu çözüme kavuşmuş olacak hem de eskiyen park yeniden cazibe kazandırılarak hizmete sunulacak.

BAŞKAN ÖZÇELİK: "HALKIMIZN MENFAATİNE OLAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

" Alanya Belediyesi olarak halkımızın menfaatine olan projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İskele trafik sorununu çözmek için projelendirdiğimiz çalışmayı kısa süre içerisinde tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduk. Kapanan yola ise el işi yapan kadınlarımızın tezgahlarını yerleştirerek ziyaretçi sirkülasyonunu artıracağız. Yine aynı proje kapsamında çocuklarımızın konforlu, güvenli ve eğlenceli vakit geçirebilmesi için Barış Manço Parkı'mızı genişleterek modernize edeceğiz. Projemizin Alanya'mıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1453
(27.07.2025 00:49 - #74539)
Belediye arkasında yer alan otopark normal araçlar için bile yetersiz birde oraya otobüsler girince araç koyacak yer kalmıyor. ve görevliler kapılara demir bariyer koyup içerinin dolu olduğunu söyleyip araçlarımızı içeriye almıyorlar ve trafik kilitleniyor. ne içeri girebiliyoruz ne geri gidebiliyoruz. ne bir trafik polisi ne bir trafik zabıtası göremiyoruz herkes keşmekeş hengame içerisinde araçlarını bir yerlere koymaya çalışıyor.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.