İşte İYİ Parti’de ‘rötar’lı il divanı

GÜNDEM 26.09.2020 - 16:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İşte İYİ Parti’de ‘rötar’lı il divanı

İlk Olağan Kongresi’ni 1 Eylül’de yapan İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nın Mehmet Başaran başkanlığında seçimi kazanan yönetim kurulunda görev bölümü yapıldı. Tüzük gereği kongreden sonra ilk 15 gün içerisinde yapılması gereken görevlendirme, 10 günlük bir gecikmeyle gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye gore, 24 kişiden oluşan İl Divanı’nda Hüseyin Özdamar İl Sekreteri olarak görevlendirilirken, Bülent Erol Teşkilat Başkanlığı’na getirildi. Mali İşler Başkanı Tülay Öztürk, Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim Celayiroğlu olurken, STK İlişkileri Başkanlığı’na ise Antalya’da kurumsal danışmanlık ve halkla ilişkiler alanında tanınan ve sevilen bir isim olan Emine Sarıtekeli getirildi. İYİ Parti İl Divanı’nda digger görevlendirmeler ise şöyle oldu: Uluslararası İlişkiler Başkanı: Firdevs Şahin Emekli Politikaları Başkanı: Nihat Büyükgebiz Kalkınma Politikaları Başkanı: Levent Öztürk Gençlik Politikaları Başkanı: Engin Uğurlu Milli Güvenlik Politikaları Başkanı: Turan Altunkaya Toplumsal Politikalar Başkanı: Hayriye Davuloğlu Seçim İşleri Başkanı: Duygu Özalp Eğitim Politikaları Başkanı: Türkan Aksoy Ekonomi Politikaları Başkanı: Kazım Yılmaz Kadın Politikaları Başkanı: Aysel Damatoğlu Turizm Politikaları Başkanı: Emel Öner Tarım Politikaları Başkanı: Adnan Kabaağaç İş ve İstihdam Politikaları Başkanı Rafet Yumak Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı: Şenol Tola Hukuk İşleri Başkanı: İbrahim Erol Sağlık Hizmetleri Başkanı: Görkem Çelebioğlu Çevre ve Şehircilik Başkanı: Ali İhsan Yücesoy    
İlk Olağan Kongresi’ni 1 Eylül’de yapan İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nın Mehmet Başaran başkanlığında seçimi kazanan yönetim kurulunda görev bölümü yapıldı. Tüzük gereği kongreden sonra ilk 15 gün içerisinde yapılması gereken görevlendirme, 10 günlük bir gecikmeyle gerçekleştirildi.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye gore, 24 kişiden oluşan İl Divanı’nda Hüseyin Özdamar İl Sekreteri olarak görevlendirilirken, Bülent Erol Teşkilat Başkanlığı’na getirildi. Mali İşler Başkanı Tülay Öztürk, Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim Celayiroğlu olurken, STK İlişkileri Başkanlığı’na ise Antalya’da kurumsal danışmanlık ve halkla ilişkiler alanında tanınan ve sevilen bir isim olan Emine Sarıtekeli getirildi. İYİ Parti İl Divanı’nda digger görevlendirmeler ise şöyle oldu:

Uluslararası İlişkiler Başkanı: Firdevs Şahin
Emekli Politikaları Başkanı: Nihat Büyükgebiz
Kalkınma Politikaları Başkanı: Levent Öztürk
Gençlik Politikaları Başkanı: Engin Uğurlu
Milli Güvenlik Politikaları Başkanı: Turan Altunkaya
Toplumsal Politikalar Başkanı: Hayriye Davuloğlu
Seçim İşleri Başkanı: Duygu Özalp
Eğitim Politikaları Başkanı: Türkan Aksoy
Ekonomi Politikaları Başkanı: Kazım Yılmaz
Kadın Politikaları Başkanı: Aysel Damatoğlu
Turizm Politikaları Başkanı: Emel Öner
Tarım Politikaları Başkanı: Adnan Kabaağaç
İş ve İstihdam Politikaları Başkanı Rafet Yumak
Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı: Şenol Tola
Hukuk İşleri Başkanı: İbrahim Erol
Sağlık Hizmetleri Başkanı: Görkem Çelebioğlu
Çevre ve Şehircilik Başkanı: Ali İhsan Yücesoy

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.