İYİ Parti’de 3 isim sıkıntısı

GÜNDEM 17.01.2020 - 17:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti’de 3 isim sıkıntısı

İYİ Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne genel sekreter yardımcısı olarak teklif ettiği Süleyman Arslan, Mehmet Karataş ve Ali Kaplan’la ilgili parti teşkilatında ciddi rahatsızlıklar olduğu ileri sürüldü.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bir genel sekreter yardımcılığı için bastıran İYİ Parti’nin kendi içinde de isim sıkıntısı yaşanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e İYİ Parti kontenjanından genel sekreter yardımcısı olarak Süleyman Arslan, Mehmet Karataş ve Ali Kaplan’ın önerildiği belirtildi. Süleyman Arslan ve Ali Kaplan’ın İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın ekibinden olduğu, Mehmet Karataş’ın da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla ilişkilerinin teşkilatta sıkıntı yarattığı kaydedildi. BÖCEK-AKŞENER GÖRÜŞMESİ Türkiye Belediyeler Birliği’nin Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi için Çarşamba günü Ankara’ya giden Başkan Böcek’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretinde de bu konunun gündeme geldiğini söyleyen partili kaynaklar, başka bir formülün gündeme geldiğini aktardı. İYİ Parti genel merkezinde konuşulan formüle ilişkin bilgi aktarılmazken, Pazar günü Antalya’ya gelecek ve 3 gün kalacak Meral Akşener’in ziyaretinde önemli gelişmeler olabileceği dile getirildi. 
İYİ Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne genel sekreter yardımcısı olarak teklif ettiği Süleyman Arslan, Mehmet Karataş ve Ali Kaplan’la ilgili parti teşkilatında ciddi rahatsızlıklar olduğu ileri sürüldü.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde bir genel sekreter yardımcılığı için bastıran İYİ Parti’nin kendi içinde de isim sıkıntısı yaşanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e İYİ Parti kontenjanından genel sekreter yardımcısı olarak Süleyman Arslan, Mehmet Karataş ve Ali Kaplan’ın önerildiği belirtildi. Süleyman Arslan ve Ali Kaplan’ın İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın ekibinden olduğu, Mehmet Karataş’ın da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’yla ilişkilerinin teşkilatta sıkıntı yarattığı kaydedildi.

BÖCEK-AKŞENER GÖRÜŞMESİ

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi için Çarşamba günü Ankara’ya giden Başkan Böcek’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaretinde de bu konunun gündeme geldiğini söyleyen partili kaynaklar, başka bir formülün gündeme geldiğini aktardı. İYİ Parti genel merkezinde konuşulan formüle ilişkin bilgi aktarılmazken, Pazar günü Antalya’ya gelecek ve 3 gün kalacak Meral Akşener’in ziyaretinde önemli gelişmeler olabileceği dile getirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.