İyi Parti’den birlik mesajı

GÜNDEM 21.11.2020 - 10:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İyi Parti’den birlik mesajı

Geçmiş dönem il başkanı Ahmet Aydın mevcut il başkanı Mehmet Başaran'ı makamında ziyaret etti

haberimizvar.net- Ziyaret esnasında Mehmet Başaran, Ahmet Aydın'a bayrak hediye ederek jestte bulundu.   İl başkan yardımcıları ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Başaran, AK Parti'nin siyasetteki rolünü tamamladığını ve İYİ Parti'nin hem Antalya'da hem de Türkiye'de birinci parti olacağını dile getirdi. Konuşmasının sonunda ise önceki dönem il başkanı Ahmet Aydın'a ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.   BAŞARAN’A BAŞARI DİLEDİ Başaran'dan sonra söz alan Ahmet Aydın ise konuşmasında parti içerisinde oluşturulması gereken birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Aydın, parti yönetiminin yaptığı çalışmaları takdir ile izlediğini, bu çalışmaların birlik içerisinde devam etmesinin önemli olduğunu söyledi. Ülkemizin geçtiği bu kritik sürecin kaygılarını yaşadığı dile getiren Aydın, İYİ Parti iktidarının Türkiye için en hayırlı yönetim olacağını sözlerine ekleyerek Mehmet Başaran'a başarılar diledi.
Geçmiş dönem il başkanı Ahmet Aydın mevcut il başkanı Mehmet Başaran'ı makamında ziyaret etti

haberimizvar.net- Ziyaret esnasında Mehmet Başaran, Ahmet Aydın'a bayrak hediye ederek jestte bulundu.   İl başkan yardımcıları ve il yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Başaran, AK Parti'nin siyasetteki rolünü tamamladığını ve İYİ Parti'nin hem Antalya'da hem de Türkiye'de birinci parti olacağını dile getirdi. Konuşmasının sonunda ise önceki dönem il başkanı Ahmet Aydın'a ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.  
BAŞARAN’A BAŞARI DİLEDİ
Başaran'dan sonra söz alan Ahmet Aydın ise konuşmasında parti içerisinde oluşturulması gereken birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Aydın, parti yönetiminin yaptığı çalışmaları takdir ile izlediğini, bu çalışmaların birlik içerisinde devam etmesinin önemli olduğunu söyledi. Ülkemizin geçtiği bu kritik sürecin kaygılarını yaşadığı dile getiren Aydın, İYİ Parti iktidarının Türkiye için en hayırlı yönetim olacağını sözlerine ekleyerek Mehmet Başaran'a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.