İYİ Parti Kemer’de yeni başkan Çelik

SİYASET 14.07.2020 - 14:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ Parti Kemer’de yeni başkan Çelik

İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı’nın 1’inci Olağan Kongresi, koronavirüs önlemleri çerçevesinde yapıldı. Yoğun ilgi gösterilen kongrede 137 oy alan Hüseyin Çelik seçimi kazanırken mevcut Başkan Ergun Büyükbaş 127 oyda kaldı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı’nın 1’inci Olağan Kongresi, yeni tip korona virüs (Covid19) önlemleri çerçevesinde ilçe merkezinde bulunan bir spor kompleksinde gerçekleştirildi. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ile il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı kongrede, mevcut başkan Ergun Büyükbaş ve Hüseyin Çelik’in listeleri yarıştı. 264 delegenin oy kullandığı kongrede Ergun Büyükbaş 127 oy alırken, Hüseyin Çelik 137 oy alarak İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı oldu.   TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI Kongreye gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Hüseyin Çelik, “Demokratik bir yarış oldu. Önceki yönetimde görev alan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra il kongremizi gerçekleştireceğiz. Ardından İYİ Parti’yi Kemer’de, Antalya’da ve Türkiye’de birinci parti yapmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi. Hüseyin Çelik’in başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ahmet Temiz, Hüseyin İnan, Nevzat Eryaşar, Eyüp Adaletli, Turgut Doğan, Salih Özgöç, Emre Yener, Aşır Bükülmez, Mustafa Barış Kösterit, Hasan Karakayalar, İbrahim Atalay, Adnan Cilalı, Cemil Köylüoğlu, Şevket Uçarcı, Gülşen Coştu, Nadezda Pelit, Meltem Serin, Kamile Büyükakçalı, Oya Sünersoy, İrem Özpolat, Mukaddes Çıtak ve Didem Parlakkan’tan oluştu. İl Delegeleri ise Hüseyin Çelik, Ahmet Temiz, Turgut Doğan, Hüseyin İnan, Hasan Hüseyin Göktaş, Adnan Çağatay, Erdem Özkan, Kamile Büyükakçalı ve Merve Acun oldu.  
İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı’nın 1’inci Olağan Kongresi, koronavirüs önlemleri çerçevesinde yapıldı. Yoğun ilgi gösterilen kongrede 137 oy alan Hüseyin Çelik seçimi kazanırken mevcut Başkan Ergun Büyükbaş 127 oyda kaldı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı’nın 1’inci Olağan Kongresi, yeni tip korona virüs (Covid19) önlemleri çerçevesinde ilçe merkezinde bulunan bir spor kompleksinde gerçekleştirildi. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ile il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı kongrede, mevcut başkan Ergun Büyükbaş ve Hüseyin Çelik’in listeleri yarıştı. 264 delegenin oy kullandığı kongrede Ergun Büyükbaş 127 oy alırken, Hüseyin Çelik 137 oy alarak İYİ Parti Kemer İlçe Teşkilatı’nın yeni başkanı oldu.

 

TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI

Kongreye gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Hüseyin Çelik, “Demokratik bir yarış oldu. Önceki yönetimde görev alan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra il kongremizi gerçekleştireceğiz. Ardından İYİ Parti’yi Kemer’de, Antalya’da ve Türkiye’de birinci parti yapmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Hüseyin Çelik’in başkanlığında oluşturulan Yönetim Kurulu Üyeleri ise Ahmet Temiz, Hüseyin İnan, Nevzat Eryaşar, Eyüp Adaletli, Turgut Doğan, Salih Özgöç, Emre Yener, Aşır Bükülmez, Mustafa Barış Kösterit, Hasan Karakayalar, İbrahim Atalay, Adnan Cilalı, Cemil Köylüoğlu, Şevket Uçarcı, Gülşen Coştu, Nadezda Pelit, Meltem Serin, Kamile Büyükakçalı, Oya Sünersoy, İrem Özpolat, Mukaddes Çıtak ve Didem Parlakkan’tan oluştu. İl Delegeleri ise Hüseyin Çelik, Ahmet Temiz, Turgut Doğan, Hüseyin İnan, Hasan Hüseyin Göktaş, Adnan Çağatay, Erdem Özkan, Kamile Büyükakçalı ve Merve Acun oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.