İYİ Parti kongreleri iptal

GÜNDEM 27.03.2020 - 22:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ Parti kongreleri iptal

İYİ Parti Başkanlık Divanı, 1 Mayıs’a kadar, henüz yapılmamış olan bütün ilçe ve il kongrelerinin askıya alınmasına karar verdi. Korona salgını kapsamında ilan edilen kararın 1 Mayıs’tan sonra devam edip etmeyeceğine yine Başkanlık Divanı karar verecek.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin bugün toplanan Başkanlık Divanı, 1 Mayıs’a kadar, henüz yapılmamış olan bütün ilçe ve il kongrelerinin askıya alınmasına karar verdi. Korona virüs salgını kapsamında alınan kararın 1 Mayıs’tan sonra devam edip etmeyeceğine de yine Başkanlık Divanı’nın karar vereceği belirtildi. Başkanlık Divanı kararı Genel Sekreter Uğur Poyraz imzasıyla bütün il ve ilçe başkanlıklarına gönderildi.   KORONA SALGINI KARARLARI   Teşkilatlara gönderilen genelgede, “Ülke ve dünya genelinde yaşanan ‘korona virüs’ salgını ve bu salgınla mücadele kapsamında Genel Sekreterliğimiz tarafından 10 nolu genelge ile Genel Merkez, il ve ilçe başkanlıklarında uygulanacak tedbirler, 11 nolu genelge ile henüz yapılmamış olan il ve ilçe kongrelerinin 15 gün süre ile askıya alınması, 11-2 nolu genelge ile de henüz yapılmamış olan il ve ilçe kongrelerinin askıya alınması hususunun il ve ilçe seçim kurullarına dilekçe ile bildirilmesi duyurulmuştur” denildi.   TELEKONFERANS TOPLANTI   İYİ Parti Başkanlık Divanı’nın bugün (27 Mart) telekonferans yöntemiyle toplandığı belirtilen genelgede, “1 Mayıs 2020 tarihine kadar, henüz yapılmamış olan tüm il ve ilçe kongrelerinin tamamı askıya alınmış olup 1 Mayıs 2020 tarihinde askı sürecinin devam edip etmeyeceği yine Başkanlık Divanı tarafından görüşülerek değerlendirilecektir” ifadeleri yer aldı. 
İYİ Parti Başkanlık Divanı, 1 Mayıs’a kadar, henüz yapılmamış olan bütün ilçe ve il kongrelerinin askıya alınmasına karar verdi. Korona salgını kapsamında ilan edilen kararın 1 Mayıs’tan sonra devam edip etmeyeceğine yine Başkanlık Divanı karar verecek.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin bugün toplanan Başkanlık Divanı, 1 Mayıs’a kadar, henüz yapılmamış olan bütün ilçe ve il kongrelerinin askıya alınmasına karar verdi. Korona virüs salgını kapsamında alınan kararın 1 Mayıs’tan sonra devam edip etmeyeceğine de yine Başkanlık Divanı’nın karar vereceği belirtildi. Başkanlık Divanı kararı Genel Sekreter Uğur Poyraz imzasıyla bütün il ve ilçe başkanlıklarına gönderildi.

 

KORONA SALGINI KARARLARI

 

Teşkilatlara gönderilen genelgede, “Ülke ve dünya genelinde yaşanan ‘korona virüs’ salgını ve bu salgınla mücadele kapsamında Genel Sekreterliğimiz tarafından 10 nolu genelge ile Genel Merkez, il ve ilçe başkanlıklarında uygulanacak tedbirler, 11 nolu genelge ile henüz yapılmamış olan il ve ilçe kongrelerinin 15 gün süre ile askıya alınması, 11-2 nolu genelge ile de henüz yapılmamış olan il ve ilçe kongrelerinin askıya alınması hususunun il ve ilçe seçim kurullarına dilekçe ile bildirilmesi duyurulmuştur” denildi.

 

TELEKONFERANS TOPLANTI

 

İYİ Parti Başkanlık Divanı’nın bugün (27 Mart) telekonferans yöntemiyle toplandığı belirtilen genelgede, “1 Mayıs 2020 tarihine kadar, henüz yapılmamış olan tüm il ve ilçe kongrelerinin tamamı askıya alınmış olup 1 Mayıs 2020 tarihinde askı sürecinin devam edip etmeyeceği yine Başkanlık Divanı tarafından görüşülerek değerlendirilecektir” ifadeleri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.