İYİ Parti Teşkilat Başkanı PARTİDEN ATILDI

SİYASET 28.12.2019 - 16:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İYİ Parti Teşkilat Başkanı PARTİDEN ATILDI

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer hakkında sosyal medya üzerinden ağır ifadeler kullanan Muratpaşa Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Girgin partiden atıldı.

haberimizvar.net- Antalya’da İYİ Parti Muratpaşa Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Girgin, sosyal medyada parti tüzüğüne uymayan paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle partiden atıldı. Girgin’in partiyle ilişiğinin bugün kesildiğini duyuran Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, “İçmiş, sarhoş olmuş, sonra da il başkanımız Yavuz Temizer’in Antalya dışından gelmesini hazmedemeyen paylaşımlar yapmış. ‘Sen adaysan ben de adayım’ türünden şeyler söylemiş, ‘çakal’ gibi ifadeler kullanmış. İl Disiplin Kurulu’na sevki için ilçe yönetimi olarak oy birliğiyle karar aldık. Disiplin Kurulu da gereğini yaptı. Biz disipline sevk kararı aldıktan sonra istifa etmişti, ama istifasından önce karar aldığımız için İl Disiplin Kurulu partiyle ilişiğini kesti” diye bilgi verdi.   İL BAŞKANI TEMİZER’E MESAJ Sevk yazısında, “Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Girgin’in 26 Aralık 2019 tarihinde ‘Facebook’ üzerinden yapmış olduğu parti tüzüğüne aykırı paylaşımları sebebiyle İYİ Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmek üzerine il başkanlığınız tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını arz ve talep ederiz” ifadeleri yer aldı. Bu yazı sonrasında Girgin’in partiyle ilişiğinin kesildiğini duyuran İlçe Başkanı Gönenç, “Sayın il başkanımızın da Antalya genelinde aynı hassasiyeti göstermesini umuyorum” dedi.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer hakkında sosyal medya üzerinden ağır ifadeler kullanan Muratpaşa Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Girgin partiden atıldı.

haberimizvar.net- Antalya’da İYİ Parti Muratpaşa Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Girgin, sosyal medyada parti tüzüğüne uymayan paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle partiden atıldı. Girgin’in partiyle ilişiğinin bugün kesildiğini duyuran Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, “İçmiş, sarhoş olmuş, sonra da il başkanımız Yavuz Temizer’in Antalya dışından gelmesini hazmedemeyen paylaşımlar yapmış. ‘Sen adaysan ben de adayım’ türünden şeyler söylemiş, ‘çakal’ gibi ifadeler kullanmış. İl Disiplin Kurulu’na sevki için ilçe yönetimi olarak oy birliğiyle karar aldık. Disiplin Kurulu da gereğini yaptı. Biz disipline sevk kararı aldıktan sonra istifa etmişti, ama istifasından önce karar aldığımız için İl Disiplin Kurulu partiyle ilişiğini kesti” diye bilgi verdi.

 

İL BAŞKANI TEMİZER’E MESAJ

Sevk yazısında, “Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Girgin’in 26 Aralık 2019 tarihinde ‘Facebook’ üzerinden yapmış olduğu parti tüzüğüne aykırı paylaşımları sebebiyle İYİ Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı olarak İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmek üzerine il başkanlığınız tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını arz ve talep ederiz” ifadeleri yer aldı. Bu yazı sonrasında Girgin’in partiyle ilişiğinin kesildiğini duyuran İlçe Başkanı Gönenç, “Sayın il başkanımızın da Antalya genelinde aynı hassasiyeti göstermesini umuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.