İYİ Parti Vekili Bahşi’den Ankara adayına destek

SİYASET 11.06.2020 - 22:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ Parti Vekili Bahşi’den Ankara adayına destek

İYİ Parti’de il kongreleri için geri sayım başladı. Bir dönem genel başkan yardımcılığı görevine üstlenen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın ekibi kongreler öncesi sahaya indi. Milletvekilli Feridun Bahşi, CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttuğu için partiden ihracı istenen Selda Ecer ve İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan Antalya’da Özdağ’ın ekibi olarak biliniyor.

haberimizvar.net-Salgının ardından normalleşme sürecine girilmesiyle kongreler için düğmeye basan İYİ Parti’de hareket başladı. İYİ Parti kurucu üyelerinden olan genel başkan yardımcılığı görevini yürütürken Meral Akşener ile ters düştüğü için İstanbul Milletvekili olarak siyasetini sürdüren Ümit Özdağ’ın ekibi, kongrelerde etkin olmak için sahaya indi. TEŞKİLATLARDA SÖZ SAHİBİ OLMAK İÇİN Türkiye genelinde teşkilatlar üzerinde ses sahibi olma adına adım atan Özdağ’ın ekibinde Antalya’dan; Milletvekili Feridun Bahşi, CHP’yi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttuğu için partiden ihracı istenen Selda Ecer ve İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan yer alıyor. ÖNCE ANKARA SONRA ANTALYA Kongre önce sahaya inen Özdağ destekçilerinden İYİ Parti Antalya Milletvekili Bahşi ilk olarak Ankara il başkan adayı Tamer Kayaalp’e açık destek oldu. Hatta Kayaalp, sosyal medya hesabından Milletvekili Bahşi’nin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in yol ve yakın çalışma arkadaşları İYİ Parti’nin birbirinden değerli milletvekilleri ile gece geç saatlere kadar süren Ankara il Başkan adaylığımıza destek amaçlı bir yemek ve istişare toplantısı gerçekleştirdik Sonsuz teşekkürler.” İLHAMİ OKUDAN İL BAŞKAN ADAYI Söz konusu ekibin Antalya’da da il başkan adayı olan şu an  Antalya İl Başkan Yardımcısı görevinde olan İlhami Okudan’a destek vereceği kulislerde konuşuluyor.
İYİ Parti’de il kongreleri için geri sayım başladı. Bir dönem genel başkan yardımcılığı görevine üstlenen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın ekibi kongreler öncesi sahaya indi. Milletvekilli Feridun Bahşi, CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttuğu için partiden ihracı istenen Selda Ecer ve İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan Antalya’da Özdağ’ın ekibi olarak biliniyor.

haberimizvar.net-Salgının ardından normalleşme sürecine girilmesiyle kongreler için düğmeye basan İYİ Parti’de hareket başladı. İYİ Parti kurucu üyelerinden olan genel başkan yardımcılığı görevini yürütürken Meral Akşener ile ters düştüğü için İstanbul Milletvekili olarak siyasetini sürdüren Ümit Özdağ’ın ekibi, kongrelerde etkin olmak için sahaya indi.

TEŞKİLATLARDA SÖZ SAHİBİ OLMAK İÇİN

Türkiye genelinde teşkilatlar üzerinde ses sahibi olma adına adım atan Özdağ’ın ekibinde Antalya’dan; Milletvekili Feridun Bahşi, CHP’yi ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiri yağmuruna tuttuğu için partiden ihracı istenen Selda Ecer ve İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan yer alıyor.

ÖNCE ANKARA SONRA ANTALYA

Kongre önce sahaya inen Özdağ destekçilerinden İYİ Parti Antalya Milletvekili Bahşi ilk olarak Ankara il başkan adayı Tamer Kayaalp’e açık destek oldu. Hatta Kayaalp, sosyal medya hesabından Milletvekili Bahşi’nin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in yol ve yakın çalışma arkadaşları İYİ Parti’nin birbirinden değerli milletvekilleri ile gece geç saatlere kadar süren Ankara il Başkan adaylığımıza destek amaçlı bir yemek ve istişare toplantısı gerçekleştirdik Sonsuz teşekkürler.”

İLHAMİ OKUDAN İL BAŞKAN ADAYI

Söz konusu ekibin Antalya’da da il başkan adayı olan şu an  Antalya İl Başkan Yardımcısı görevinde olan İlhami Okudan’a destek vereceği kulislerde konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.