İYİ Partili Özeren'e gözaltı

SİYASET 10.07.2020 - 17:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ Partili Özeren'e gözaltı

İYİ Parti eski yöneticisi Levent Özeren gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi sosyal medya paylaşımları.

haberimizvr.net-  İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Levent Özeren, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamalarıyla gözaltına alındı.  Osmangazi ilçesinde gözaltına alınan Özeren, ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne getirildi. Gözaltına neden olan suçlamaların Özeren’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar olduğu öğrenildi. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaptığı paylaşımlarla ilgili 2018 yılında da gözaltına alınıp serbest bırakılan Levent Özeren, Facebook ve Twitter hesaplarından dün sabah yaptığı son paylaşımda, “sizleri rahatsız etmeye devam edeceğim” demişti. (HABER MERKEZİ)
İYİ Parti eski yöneticisi Levent Özeren gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesi sosyal medya paylaşımları.

haberimizvr.net-  İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu eski Üyesi Levent Özeren, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamalarıyla gözaltına alındı.

 Osmangazi ilçesinde gözaltına alınan Özeren, ifade işlemleri için emniyet müdürlüğüne getirildi. Gözaltına neden olan suçlamaların Özeren’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar olduğu öğrenildi.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaptığı paylaşımlarla ilgili 2018 yılında da gözaltına alınıp serbest bırakılan Levent Özeren, Facebook ve Twitter hesaplarından dün sabah yaptığı son paylaşımda, “sizleri rahatsız etmeye devam edeceğim” demişti. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.