‘Joker’ gözaltına alındı

GÜNDEM 12.01.2020 - 16:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Joker’ gözaltına alındı

Jane Fonda’nın düzenlediği iklim değişikliği eylemine katılan ‘Joker’ filminin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix, polis tarafından gözaltına alındı. Aynı eylemde usta oyuncu Martin Sheen de tutuklandı.

haberimizvar.net- Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda’nın düzenlediği iklim değişikliği eylemine katılan Joaquin Phoenix, polis tarafından gözaltına alındı. Aynı eylemde usta oyuncu Martin Sheen de tutuklandı. İklim değişikliğine karşı gerekli önlemlerin alınması için çok daha kayda değer adımların atılmasını isteyen usta oyuncu Jane Fonda’nın Ekim ayında başlattığı ve her hafta düzenlediği eylemler bu hafta da polis müdahalesiyle karşılaştı. İklim değişikliğine karşı verilen mücadeleye dikkat çekebilmek için ünlü isimleri bu eylemlere davet eden ve zaman zaman bilerek tutuklanmalarını isteyerek eylemlerin basında yer almasını sağlayan Fonda’ya destek veren isimlerden biri de başarılı oyuncu Joaquin Phoenix oldu. ‘HÜKÜMETİN MERDİVENLERİNİ İŞGAL’ Washington’da düzenlenen eylemin bu haftaki ayağına katılan Phoenix, yaklaşık 300 kişinin katıldığı eylemde bir konuşma yaparken, konuşmasının ardından hükûmet binasının merdivenlerini işgal ettiği için polis tarafından gözaltına alındı. Filmloverss’dan Erhan Tan’ın derlediği habere göre, 147 kişinin gözaltına alındığı bu eylemde tutuklanan bir diğer isimse usta oyuncu Martin Sheen oldu. Grace and Frankie dizisinde Jane Fonda ile birlikte rol alan Sheen, gösterilerin başından beri bu harekete destek veren isimler arasında yer alıyordu. ‘HAYATIMIZDAN FEDAKARLIK YAPALIM’ İklim değişikliği konusunda kayda değer adımların atılması için mücadele veren isimlerden biri olan Joaquin Phoenix, geçtiğimiz hafta Altın Küre Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada da bu konu hakkında konuşmuştu. JokeR filmindeki etkileyici performansıyla Altın Küre’ye layık görülen Phoenix, “Oy vermek müthiş ama bazen kendimiz sorumluluk alıp kişisel hayatlarımızda fedakârlıklar yapmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı. Bu yıl menüde tamamen vegan yiyecek ve içeceklerin bulunduğu Altın Küre Ödül Töreni’nde bu kararından dolayı Hollywood Yabancı Basın Birliği’ni kutlayan Phoenix, dün düzenlenen eylemde yaptığı konuşmada da bu konuya dikkat çekti ve herkesin yedikleri konusunda duyarlı davranarak iklim değişikliği konusunda verilen mücadeleye destek verebileceğini ifade etti. 
Jane Fonda’nın düzenlediği iklim değişikliği eylemine katılan ‘Joker’ filminin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix, polis tarafından gözaltına alındı. Aynı eylemde usta oyuncu Martin Sheen de tutuklandı.

haberimizvar.net- Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda’nın düzenlediği iklim değişikliği eylemine katılan Joaquin Phoenix, polis tarafından gözaltına alındı. Aynı eylemde usta oyuncu Martin Sheen de tutuklandı. İklim değişikliğine karşı gerekli önlemlerin alınması için çok daha kayda değer adımların atılmasını isteyen usta oyuncu Jane Fonda’nın Ekim ayında başlattığı ve her hafta düzenlediği eylemler bu hafta da polis müdahalesiyle karşılaştı. İklim değişikliğine karşı verilen mücadeleye dikkat çekebilmek için ünlü isimleri bu eylemlere davet eden ve zaman zaman bilerek tutuklanmalarını isteyerek eylemlerin basında yer almasını sağlayan Fonda’ya destek veren isimlerden biri de başarılı oyuncu Joaquin Phoenix oldu.

‘HÜKÜMETİN MERDİVENLERİNİ İŞGAL’

Washington’da düzenlenen eylemin bu haftaki ayağına katılan Phoenix, yaklaşık 300 kişinin katıldığı eylemde bir konuşma yaparken, konuşmasının ardından hükûmet binasının merdivenlerini işgal ettiği için polis tarafından gözaltına alındı. Filmloverss’dan Erhan Tan’ın derlediği habere göre, 147 kişinin gözaltına alındığı bu eylemde tutuklanan bir diğer isimse usta oyuncu Martin Sheen oldu. Grace and Frankie dizisinde Jane Fonda ile birlikte rol alan Sheen, gösterilerin başından beri bu harekete destek veren isimler arasında yer alıyordu.

‘HAYATIMIZDAN FEDAKARLIK YAPALIM’

İklim değişikliği konusunda kayda değer adımların atılması için mücadele veren isimlerden biri olan Joaquin Phoenix, geçtiğimiz hafta Altın Küre Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada da bu konu hakkında konuşmuştu. JokeR filmindeki etkileyici performansıyla Altın Küre’ye layık görülen Phoenix, “Oy vermek müthiş ama bazen kendimiz sorumluluk alıp kişisel hayatlarımızda fedakârlıklar yapmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı. Bu yıl menüde tamamen vegan yiyecek ve içeceklerin bulunduğu Altın Küre Ödül Töreni’nde bu kararından dolayı Hollywood Yabancı Basın Birliği’ni kutlayan Phoenix, dün düzenlenen eylemde yaptığı konuşmada da bu konuya dikkat çekti ve herkesin yedikleri konusunda duyarlı davranarak iklim değişikliği konusunda verilen mücadeleye destek verebileceğini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.