Kadın Kolları’nın da takvimi hazır

SİYASET 17.01.2020 - 11:24, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kadın Kolları’nın da takvimi hazır

CHP’de gençlik kollarından sonra kadın kolları da ilçe kongreleri takvimini açıkladı. Kongre takvimini duyuran Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, “Tüm adaylarımıza başarılar dilerim” dedi

haberimizvar.net-CHP Gençlik Kolları’ndan sonra Kadın Kolları’nın da kongre takvimi belli oldu. CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin aldığı olağan kurultay kararı üzerine Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı ilçe kongreleri takvimini belirledi. Belirlenen takvime göre Antalya’da kadın kolları seçimleri 29 Ocak Çarşamba günü Kumluca ve Finike ilçe kongreleriyle başlayacak. 31 Ocak Cuma günü Elmalı’yla sürecek olan takvime göre, 1 Şubat Cumartesi günü Kepez ve 3 Şubat Pazartesi günü Akseki ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. TÜM ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ Kadın kolları seçim takvimi 4 Şubat Salı günü Gazipaşa ve 5 Şubat Çarşamba günü Aksu kongreleriyle devam edecek. 7 Şubat Cuma günü ise Demre ve Kaş kongreleri yapılacak. Takvim 8 Şubat Cumartesi günü Döşemealtı, 10 Şubat Pazartesi günü de İbradı ve Gündoğmuş ilçeleriyle sürecek.  15 Şubat Cumartesi günü yapılacak Muratpaşa kongresini, 16 Şubat Pazar günü Alanya ve 17 Şubat Pazartesi günü Serik izleyecek. İl yönetiminin açıkladığı takvim 18 Şubat Salı günü Korkuteli, 19 Şubat Çarşamba günü Kemer, 20 Şubat Perşembe Konyaaltı kongreleriyle sona yaklaşacak. Kongre takvimi 21 Şubat Cuma günü yapılacak Manavgat kongresiyle bitecek. Takvimi duyuran CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, “İlçe kongre takvimimiz Antalya’mıza ve partimize hayırlı olsun. Tüm adaylarımıza başarılar dilerim” dedi. 
CHP’de gençlik kollarından sonra kadın kolları da ilçe kongreleri takvimini açıkladı. Kongre takvimini duyuran Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, “Tüm adaylarımıza başarılar dilerim” dedi

haberimizvar.net-CHP Gençlik Kolları’ndan sonra Kadın Kolları’nın da kongre takvimi belli oldu. CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin aldığı olağan kurultay kararı üzerine Antalya Kadın Kolları İl Başkanlığı ilçe kongreleri takvimini belirledi. Belirlenen takvime göre Antalya’da kadın kolları seçimleri 29 Ocak Çarşamba günü Kumluca ve Finike ilçe kongreleriyle başlayacak. 31 Ocak Cuma günü Elmalı’yla sürecek olan takvime göre, 1 Şubat Cumartesi günü Kepez ve 3 Şubat Pazartesi günü Akseki ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

TÜM ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ

Kadın kolları seçim takvimi 4 Şubat Salı günü Gazipaşa ve 5 Şubat Çarşamba günü Aksu kongreleriyle devam edecek. 7 Şubat Cuma günü ise Demre ve Kaş kongreleri yapılacak. Takvim 8 Şubat Cumartesi günü Döşemealtı, 10 Şubat Pazartesi günü de İbradı ve Gündoğmuş ilçeleriyle sürecek.  15 Şubat Cumartesi günü yapılacak Muratpaşa kongresini, 16 Şubat Pazar günü Alanya ve 17 Şubat Pazartesi günü Serik izleyecek. İl yönetiminin açıkladığı takvim 18 Şubat Salı günü Korkuteli, 19 Şubat Çarşamba günü Kemer, 20 Şubat Perşembe Konyaaltı kongreleriyle sona yaklaşacak. Kongre takvimi 21 Şubat Cuma günü yapılacak Manavgat kongresiyle bitecek. Takvimi duyuran CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci, “İlçe kongre takvimimiz Antalya’mıza ve partimize hayırlı olsun. Tüm adaylarımıza başarılar dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.