Kadınlar, matinede buluştu

YAŞAM 26.02.2020 - 11:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kadınlar, matinede buluştu

Antalyalı kadınlar 'Kadınlar Matinesi'nde buluştu, şarkılar, oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

haberimizvar.net-Atatürk Parkı içindeki bir restoranda Gülay Ayyıldız'ın organizasyonuyla gerçekleşen 'Kadınlar Matinesi'ne kadınların ilgisi yoğun oldu. Farklı sektörlerde çalışan ve emekli olmuş kadınlar, birlikte keyifli akşam geçirdi. Mümtaz Bayram'ın çalıp yorumladığı neşeli şarkılarla keyifli anlar yaşayan, zaman zaman da eşlik eden kadınlar, oyun havası çalınca piste çıktı. Doyasıya çiftetelli oynayan, halay tutan, dans eden kadınlar bir de sürpriz yaşadı. Kapıdan içeri giren oryantal Müge kalabalığın arasında kıvrak figürleriyle eğlence programına renk kattı.
Antalyalı kadınlar 'Kadınlar Matinesi'nde buluştu, şarkılar, oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

haberimizvar.net-Atatürk Parkı içindeki bir restoranda Gülay Ayyıldız'ın organizasyonuyla gerçekleşen 'Kadınlar Matinesi'ne kadınların ilgisi yoğun oldu. Farklı sektörlerde çalışan ve emekli olmuş kadınlar, birlikte keyifli akşam geçirdi. Mümtaz Bayram'ın çalıp yorumladığı neşeli şarkılarla keyifli anlar yaşayan, zaman zaman da eşlik eden kadınlar, oyun havası çalınca piste çıktı.

Doyasıya çiftetelli oynayan, halay tutan, dans eden kadınlar bir de sürpriz yaşadı. Kapıdan içeri giren oryantal Müge kalabalığın arasında kıvrak figürleriyle eğlence programına renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.